Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najzad nešto što odgovara civiliziranoj ljudskoj prirodi. nemam vremena da odgledam ovo, ali znam da je britanija kad ozeleni u proljeće prekrasna i uglavnom nema smeća oko kanala, a išao sam brodićem Regent's kanalom nekih 40 minuta do sat vremena. Puno ljudi tamo živi na brodićima, provodi odmore na njima ploveći sedmicu kroz kanale - a njihova mreža je u Britaniji izuzetno velika. I onda kad naletite na gradić, imate njihove pabove, restorane, parkove za dodatno uživanje. Čini se da se i Zemlja sporije okreće oko tih kanala, kod njih vlada mir i (uglavnom) tišina. Ovo, pretpostavljam, dođe kao neki ekvivalent pecanju.
Evo ja gedam vec pola sata. Dobra emisija, ocam'. Samo jos da je u 1080p.
Ovaj kanal je infrastrukturna investicija od prije vise od dva stoljeca, koja je imala nevjerovatan pozitivan uticaj na njihovu ekonomiju, to su stvari koje su od jakih zemalja napravile jake.
jedva cekam drugu epizodu
Onda BHT u Engleskoj bio najpopularniji kanal ubjedljivo. Uveli su ih u međunarodni (SI) sistem mjera kao jedinicu za dosadu; 1 BHT. Ali koriste se mnogo manje jedinice kao što si mili i mikroBHT .Veće jedinice kao npr pola BHT-a koriste se isključivo za mučenje zatvorenika pa su zabranjene međunarodnim konvencijama.
Oplak'o na jutru. Aferim! :D
Dobar, svaka cast! ocekujem sutra ponovo slicno nesta
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
eto koliko je ljudima haotican zivot