Kultni film s novim likovima
0
Najavljeno snimanje nastavka "Prljavog plesa"
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jednostavno predobar film, i mislim da nebi trebalo raditi nastavak je je nemoguce napraviti nesto bolje od ovoga. Patrick i Grey su neponovljivi...
\"..status jednog od NAJVOLJENIJIH filmova..\"\"?! što ti je bolonjsko novinarstvo..:D
Mislim da ce nastavak biti potpuni promasaj. Ovo je klasika, i svaki pokusaj da se od klasike napravi nesto novo, uvijek ode u krivom smjeru. Al eto ponestalo ljudima ideja, pa preradjuju stare filmove. Ipak valja zaraditi ;)
O B O Z A V A M O V A J F I L M ! ! ! Ne znam samo da li ima potrebe snimati nastavke bas svih filmova? Nesto treba ostati i u legendi.
i ako se snimi ovaj film, mora biti u memoriam : Patriku Svejziju