Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
još jedna mahalska emisija..šta me briga kakve su im kuće i ambasade..al eto briga je fedju da im malo zaviri u lonac..
A šta je to OBN ? Jel to neka TV ?
hahahahahahaha oj Boze, sta ovaj sve nece voditi, a sta sve OBN nece prikazati, ni rpodaja im nije uspjela da krenu kako treba, haha samo nazaduju kad ce dejana dobiti novu emisiju hahahaha ili monstrum emerik ili gola budala vjeko hahaha
To me inace zanima,kako divno zive nista ne rade,uzimaju silnu lovu za nerad,dok mi crkavamo za bijedni dinar.Cudi me da sa njim ne vodi ona bundeva rosulja sto veze s vezom nema,inace su odlican voditeljski par,ona njace a on se prenemaze kao da je na wc solji.Hebo ih onaj koji ih dovede na Obn.Neka ih tami im i jeste mjesto.
bitno je da se \" Prison Breake \" reprizira svaki drugi mjesec, a o nekim serijalima poput \" The Fresh Prince of Bel-Air \" i \" Nasa mala klinika \" ne treba ni govoriti
Kakva je ono kvaliteta slike na BHT-u i FTV-u???? Izgleda da oni nisu nista promjenili od olimpijade 1984. a placa im se preplata, ma jku im!!! Bolji kvalitet slike za klasu na onoj c et ni ck o-s e lja c koj BN!!!
Joj ovaj OBN je UZAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jadna nasa djeca uz kakuv televiziju odrastaju mada sumnjam da iko gleda OBN!!!
Feđa - \'\'voditelj\'\' svih \'\'emisija\'\' na OBN-u... :S
dokle više pita od vanago
A ja gluposti, ne mogu da vjerujem. Pa zar ovo ikoga moze zanimati!!!
Nikoga ne zanima kako nasi diplomati zive. Zanimljivije bi bilo prikazati \'dan u diplomatskoj skoli BiH\', ali naravno, to ne postoji. Cast izuzecima ali vecina nasih diplomata su sve drugo osim diplomate. Gdje je emisija o pojedinacnim ambasadama i koliko poslova su obezbjedile za BiH? Gdje je emisija o propustenim prilikama nasih ambasada? Gdje je emisija o napisima nasih gradjana koji su bili te (ne) srece da potraze pomoc nasih ambasada po svijetu.