Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brate dodjes u Bosnu, majka te spremi u opstinu po rodni list i dozivis ovu seriju iz prve ruke.
LGBT propaganda ne miruje. Lik maltretiran od uhode, silovan od reditelja, u vezi sa transeksualkom, na kraju mu se svidi sve lose sto mu se desi
nisam pogledao , ali sam si pomislio sigurno ima kakvog LBQT smeca, jer kako bi inace proslo bez toga danas. Propaganda ne miruje
Kad živiš život poslije rata u kojem su ti snajperom ubijali djecu i prijatelje pred očima, raznosili granatama porodicu, silovali sestre tvoje dojučerašnje komšije ovo je prdimahovina!!!
Sigurno je dobra, ali engleska atmosfera, klima, priroda i ”sivost” mi je suvise depresivno da gledam
Jel mi se cini ili je doslo vrijeme da sve sto je nesto bizarnije i potresnije, to ima vecu gledanost? Sta se desava? Gdje su nestali porodicni filmovi za opustanje i druzenje sa porodicom? Gdje su nestale ciste komedije? Danas svaka komedija se svodi na to da se neko napio ili nadrogirao pa ne zna gdje je i sta prica.
Zato jer zivot nije opustajuci familijarni film, ove stvari se desavaju pred nosom ljudima a ne primjete
Odlična serija. Epizoda traje 30 minuta.. vrijedi je pregledati i vidjeti kroz šta ljudi prolaze
Evo i kod mene porodica pod ŠTRESOM ne znamo hoćemo li i kako dalje kroz život.
Snimi seriju