Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...mijenjam dečka za Emira...
Kongres Mungosa iz Sjeverne Amerike ulaze zestoki javni protest zbog dolaska Monike na Mokru Goru. Tim potezom ona je podrzala srpsku agresiju i jos jednom uvrijedila zrtve. Osim toga mnogobrojni clanovi ovog uvazenog konresa su izgubili dnevnice sastavljajuci ovu zalbu, i danas su bili sprijeceni da razvoze pizze i ciste cenife po Sjevernoj Americi.
@@ Lejla, Sine, ne baljezgaj. Isti si kao onaj BEEE. Ako Bošnjaci potiču od katolika, ko ih je onda tako masovno preveo na islam? Koliko znam Osmanlije nisu na silu nametale islam. Da je tako sav bi Balkan bio od roda Muhamedova. P.S. Nekad je bolje imati jasna neprijatelja nego dronjava i nepouzdana "prijatelja". To je ovaj rat i pokazao.
@BEEEE, Emir Kurica je obični abortus. Držala ga juga jer je bio u pragu na školama. Šta je napravio-ništa. Abortus. Živio od felatia Slobi. Nije samo Selimović bio srbenda. Adam je bio prvi najstariji srbin na zemlji. I Eva srpkinja. I Jupiter je srpski. I Mliječni put. I sav svemir. Pa što ti je to čudno?!
Zna li neko dal' je lejla ustala?
Ja mislio ovdje se pise o M.Belucci
...mašala...vi do sabaha :)
Da ne bude zabune, Srbi i Bosanci u isti kos skupa ali ne sa Hrvatima. Oni su u totalno negativnom kosu iz kojeg se nece sale izvuci.
Radim preko 25 godina sa strancima, Evropljanima. Poslije Nijemaca, najvecim zlikovcima smatraju Hrvate. Potpuno ih izjednacavaju sa nacistima. Srbi, Bosanci-isti kos, Rusima respekt, velika je to zemlja. Laku noc.
Pises hrvatskim jezikom pa sam mislio da si Hrvatica. S tobom se uglavnom slazem, osim sa ovim komentarom u vezi c.et.ni.ka, ali to je duga prica. Mogu po stoti put da govorim da su oni bili antifasisti, da su odlikovani od Amerikanaca, Francuza i Engleza najvecim priznanjima, a vi cete i dalje tvrditi suprotno bez argumenata. Sto se tice ostalog, u pravu si.
To ti i kazem, kad smo bili na strani takvih mozes samo zamisliti kako su bili cetalji...usput sad stvarno moran na spavanje, laku noc!
Da, manje zlo je bilo klati i bacati u jame sve sto je srpsko. Bas me zanima koje je vece zlo bilo kad ste vec birali izmedju dva zla.
Ja ti kazem da se ne stidim sto smo bili na strani NDH jer je ta opcija u to vrijeme za Bosnjake bilo manje zlo! Ti da nemas isprani mozak znao bi da su cetalji cinili gnusne zlocine nad Bosnjacima u drugom svjetskom ratu, da nisu ni najmanje zaostali za ujkama. Ali to nikada neces da priznas a kamoli da osudjujes, kao sto ni ne osudjujes onog bolesnika Lukica i ostale zlocince iz ovog rata.
Nikad ne bjezim od razgovora. Niti si ti rekla nesto konkretno, niti sam ja govorio nesto apstraktno. Sve sto sam rekao je istina i ti to dobro znas. Pokazala si i pravo lice tako da ti samo fali ona crna kapa sa velikim "U" na glavi. Mogu argumentovano da razgovaram sa svima, cak sa us.tas.ama i njihovim simpatizerima, sto sam dokazao razgovarajuci s tobom.
Nigdje ne napisah da sam Hrvatica. Bas sam bila pocela tipkati da se i s vama slazem, sto se tice groznih zlocina u WWII. Uvijek kad vidim snimke iz logora placem. Mislim da se niko normalan ne ponosi tim, ni na Hrvatskoj ni na Bosnjackoj strani. Pogledajte kako vecina Hrvata u Hrvatskoj misli danas o u.sta.sa.ma. Skroz drukcije nego sto vecina u Srbiji ili RS misli o tschetnitzima, koji su takodjer cinili grozne zlocine, i u WWII i u zadnjem ratu. Meni je zao sto se zlocini u NDH desili. Kako neko s imalo osjecanja i morala moze to uraditi, ali isto mislim i o vasim zlocinima. Za mene su Srbi, Hrvati i Bosnjaci jedan te isti narod, podijeljen na 3 religije. Genetika kaze da smo jedan narod. Vec prije islama su se razdvojili. Granica nam je vec davno napravljena, i to izmedju 2 Rimska carstva. Nasi teze ka Europi, vi ka Rusiji. Od davnina, nesvjesno. Mi iako braca po krvi ipak igramo jedni protiv drugih u tudjim igrama vec od podjele Rimskog carstva.
Ocekivano, kad se pocne pricati o konkretnim a ne abstraktnim stvarima onda bjezite. Laku noc.
e sta uradi ova kriza, sta bi od svetog naroda. Da najveci srbin od svih srba bude bosnjo s gorice. lose brate lose tri put.