Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u pravu ste momci moore laze a mozemo se i nadat da ponovo bush bude izabran za predsjednika. koji ste vi narod debila
filim je dobar i napravljane je na istinitim dogadzajima neznam zasto neki govore da nije istina
Moore je genije i da je takvih vise bilo bi manje budala kakav je Hafiz ili sarajlija4sure.Gledao sam film i sve je istina sto je snimljeno. Mostarac
"Predsjednice avion je udrio u WTC!" Sjedeci ispred razreda prepunom americke djece predsjednik, ne osvrcuci se na komenatar covjeka iz bezbjednosti, nastavi citati knjigu. "Predjednice drugi avion je udario u WTC!" Predsjednik se malo zamisli i nakon nekoliko sekundi nastavi citati knjigu. Jebo vam Moore mater svima neupucena stoko!!!!
SMRAD KOGA SU ARAPCINE PLATILE DA SNIMI OVAJ LAZNI FILM
Za malmaza koji bi Moorea za predsjednika: Evo ti citat iz Boston Globea, koji je filmu dao vrlo dobro ocjenu B: >> One last thought: "Fahrenheit 9/11" is many things, but for pity's sake let's not call it a documentary. To do so abuses the word and shames the good and balanced work done by filmmakers as storied as D.A. Pennebaker and Barbara Kopple, as current as Jehane Noujaim of "Control Room," and as hard-working and unheralded as Carma Hinton of Brookline's Long Bow Group.
film je dobar ako ne kontas svojom glavom u principu isti je kao i svi ostali njegovi filmovi i tv serije sto sam gledao izvrce cinjenice podateke laze prenapuhuje tipicni americki liberal
Film je odlican i covjek jedan od rijetkih koji je skupio volje i snage da se odupre i da svoj glas protiv lopova i uljeza koji haraju svijetom. A oni koji ga kritiziraju i imaju pravo jer se mnogo toga tice njih samih i njihove gole egzistencije. Nikad nisam dozivio da vidim da ljudi aplaudiraju i placu i uzdisu gledajuci dokumentarni film...naravno, osim ovog Moorovog. Mnogi su se osvijestili i osvjezili pamcenje sto je veliki korak u svijetu zatrovane propagande i bolesnika. Svaka cast majstore!
Hafize ne seri svega ti. Covjek je napravio film za 10, i ne znam da li si ga pogledao. Ako jesi i dosao si do zakljucka da film laze a ne kritizira, onda si glup. Ako pak nisi pogledao film, a ovako pricas onda si obicni seronja.
E ovaj Moore je stvarno bolesno umisljen. Veci ego od njegovog vjerovatno niko nije nikad imao. Cim vide njegov genijalni film (koji, uzgred budi receno, ne "kritizira" nego laze bezocno), svi narodi svijeta ce poletiti da glasaju prema Moorovim zeljama. Jasta.
oredjelio?
narod se JE oredjelio...nepismeni imbecilu
ma hoce moj racku, narod se je opredjelio kome ce dati glas, ove je samo show za budale
i onda ovi sa festivala kazu eto moora da promovira....svasta...