Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj jest glupa, smor mi je slušati.
luzeru :P
nadam se da se više nećeš javljati malograđaninu.
Kakva ruzna kobila .. fuj i ona i njeni nazovi filmovi
aaddmmiiniissttrratoore yeebeem li ti sve zivo i mrrtvvoo . djete ti sebi yeebo na tabuutu svoje kreepane maaterree
sarajevo-x, ko ste vi da odlucuje koje komentare treba brisati i koji se clanci mogu komentarisati. stvarno lose, nemam rijeci. sve manje vrijedite u mojim ocima. bas lose
rumunija obećana zemlja,ravnogorcima http://pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/99610/%28VIDEO%29+Napadnut+Velja+Ili%C4%87+u+centru+Beograda.html
Dafidoff, ruzno je kopirati komentare i predstavljati ih kao svoje, a narocito ako su oni prvobitno upuceni tvojoj majaci.
Nije priča o vehabijama isto toliko koliko Titanic nije priča o potonucu broda. Vrlo dobro je ona znala šta snima i šta želi time.
bezze. :P to se davno furalo
rumunu jedan sta te ko pit\'o?
Bravo! Ipak je Sarajevo ostalo i poslje raspada Juge najvece preporodiliste i centar kulture sa ex-JU prostora.