Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.....da nemas slucajno i ti njegovih osobina...on covjek, on je odavno presao liniju ismedju covjeka i zvijeri...ljudizder je on...ljudozder,,,sram te bilo i tebe i tvoje sulude komentare...bolje ti je pokloni se u Srebrenici onoj pobijenoj djeci, i ne lupetaj da je on covjek....
DA....MLADIĆ JE ČOVEK POPUT..................VAS.
covjek je reziser, redatelj, kako hoces, umjetnik, neko i i nesto, pa makar i propao je vec neko, ti bjednice ko si to ti?
ham...kad bi htio da mi samo objasnis sta ti znaci to FRAER!?
klasicna ogorcenost propalog reditelja!!! nece te stari izvuci mazohizam is tog stanja propalog covjeka, klonulog duha zao mi te je...ali nisi jedini
I ja bih snimao film o obistvu Didndica iako ne poznajem srbijance.
KAO PRVO OSLOBODITE NAS VISE RATNIH FILMOVA, DO JUCE JE TO NAS NAROD GLEDAO OCI U OCI...A TI FRAERU STO GLUMIS REZISERA, UZMI RATKA PA GA VODI SVOJOJ KUCI I NEKA TI URADI ISTO ONO, STO NASIM BRACAMA I SESTRAMA U SREBRENICI....SITI SMO KOJEKAKVIH OHLUPASA I NJHOVIH FILMOVA KOJE PRAVE DA BI SEBE I RATNE ZLOCINCE REHABILITOVALI I TE KOLJACE PRIKAZALI KAO HEROJE...ODMAKNI SE OD BOSNE.....I TI I MLADIC...VREMENA SE VISE NECE ONA ISTA PONOVITI,,NAROD BOSNE VAM VISE NE VJERUJE....NIKAD ZA NIKAD...
Pojma vi nema te...pojmaaaaaaaaa
Direktno u srz... u celo kako sam kaze.. sad se mogu koprcat koliko hoce al covjek im hladno i lezerno J..E.ba fasisticku M..a.mu..
Jos jedan film o ratu, kao da nemamo drugih ideja?
Srpski intelektualci su planirali i izazvali rat, pa tako i zločine. Što da ne? Trebalo je upotrijebiti toliku vojsku i toliko oružje. A izgledalo je i da se može profitirati. Sada, izgleda, dobili zadatak da operu krivcu. Kao interesuju ih sudbine pojedinaca, a ne interesuju ih masovna, planirana, stradanja. To može iz Beograda. Nažalost, iz Sarajeva ne može.
Neiko ne prica o susretu Djindjica sa dr.Chupom na brdima iznad Sarajeva? Bio gladan pa svratio na vola pecenog? hehehe demokrati!!!
neka ti imas sta ponudit et..
Ma smmrde su pr\'nile u sisu, nemaju oni vise sta za ponudit, samo smmrdija ko nokia.
ti nisi dijete iz grada