Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nama dijasporcima, kako nas mnogi sa zadovoljstvom tako zovu, samo govori da mi nismo dobro dosli u nasu vlastitu drzavu, nego samo nase pare. A vama postovanim zemljacima treba da bude jasno da je u inostrantstu puno lakse biti inzinjer, doktor, glumac pa i bosanac ili hescegovac nego idiot u BiH.
Pa zaboga ljudi, provjerava li iko ikad išta???? ljubitelj sam bollywooda i indijskih filmova, pa me ova vijest iznenadila i obradovala međutim malo sam istraživao i režiser filma se zove Samir Karnik, a režiser akcije je Peter Heines... Mirsada nema nigdje pribilježenog da igra u ovom filmu, a naši portali poletili objaviti tekst.
a mozda je on rinaka sa libonastaki kojim pasosem
Cuj bosansko-hercegovacko-engleski glumac ...nije ni cudo sto Bosnjaci gube identitet ...on je Bosnjak iz Kozarca ...ako se odrekao BiH drzavljanstva u zamjenu za neko drugo drzavljanstvo on vise nije bosanac-hercegovac( il kako vec)...vec Bosnjak sa engleskim pasosem.
Jos jedno dijasporsko ballinche koje je sebi zakupilo reklamni prostor na klitorisu u formi ozbiljnog novinarskog chlanka. LOL
Bosanskohrercegovacko - engleski glumac Mirsad glumio u indijskom filmu ........ hahahahahahahahahahha ....svaki put kad dodjem na ovaj portal dobro se nasmijem . Nema vam ravnih u glupostima , fakat
hahahahahahahahahahaahahah,mujaga u indijskom akcionom filmu hihihihi
ja dobrih vijesti i vanago..
Mirso haveru, uzmi ih lopatom!
Bravo Mirsade, prvo Hamza, pa sad ti...danas Bosni samo dobre vijesti stizu.
A ti jarane u medzuvremenu g0vn@ jedes pa se niko ne ljuti ni zbog toga...svako sebi na svoj nacin cejfi...uzdravlje
Yamla PaNglU Deewana 2