Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako dirljiva reklama... naizgled jedno sasvim prirodno druženje oca i sina... Normalni tata ne zna da mu je sin ljubitelj muških kanalizacionih šupljina... Mislim, ganut sam McDonaldsovom idejom... Neka i ona stvorenja dodju jesti... dirljivo zaista.. Čudo im nisu stzavili ogromni hot dog kako ulazi u onaj americki donut sa cokoladom.... sa motom \"Dodjite, nama nije važno što se vama klopa svidja i na ULAZU i na IZLAZU!\" Gayevi trkom u McDonalds! Nije nam nimalo žao što nemamo nijedan ovdje!
Garant. Jeste tako ti, tvoja treba i tvoja stara otišli u neki zadrti str8 motel i karali se između sebe, malo trebu malo staru? Pozdrav od nemoralnog pedera iz Sarajeva.
Super! Bravo McDonalds! ;)
Svi ovi koji odmah govore pa što takav spot i ostalo, kao da ne shvaćaju da je diskriminacija prisutna posvuda, stoga McDonald\'s želi reći da to kod njih nije slučaj, svi su dobrodošli.
kako dirljiva priča jbote. vjerujem da su u nastavku otac, sin i sinovčev dečko kad su fino pojeli double cheeseburge fino otišli do nekog motela (koji također ne pravi razliku među ljudima) i tu se merački porodično izjbali, jerbo čemu čovjek da stavlja limite i lažna irelevantna moralna načela. hedonizam i hajvanizam ftw.
FUJ BA!!!
trazim primaća
hahahahahaha ! sto me nasmija !
imate li jos koji clanak o homoseksualizmu?? jeste naparili..pravo..novi sponzori mozda??
znaci peder pojede hamburger, pa ga onda posere, i onda tu primi penis.
Sviđa mi se, odlična je poruka koju nosi, TOLERANCIJA! :)
\"Come as you are\" je slogan citave kampanje koja traje vec par godina i sastoji se od kratkih prikaza od kojih je ovaj navedeni jedan od petnaestak koji su uradjeni za kampanju.
Super. Mada ne volim McDonalds
ye.b.em vam majkuuuuuu