Svi su dobrodošli
0

VIDEO / McDonald's načinio prvu reklamu za homoseksualce

Sarajevo-x.com
Najpoznatiji svjetski lanac brze hrane, McDonald's, načinio je svoju prvu reklamu namijenjenu homoseksualcima. Reklama će biti emitirana na TV stanicama u Francuskoj, a cilj je da se poruči kako su u McDonald'sove restorane svi dobrodošli, bez obzira na seksualnu orijentaciju.

U reklami pod sloganom "Come as you are" prikazano je kako u jedan od McDonald'sovih restorana dolazi otac sa sinom. Dok otac čeka na omiljeni obrok sin gleda školsku fotografiju i razgovara s dečkom. Govori mu kako misli na njega i kako mu nedostaje.

Razgovor ubrzo završava jer se otac približava stolu i sjedajući na stolicu "baca pogled" na fotografiju. Otac se sa sjetom prisjeća kako je i on nekada tako izgledao i kako je bio omiljen među djevojkama.

"Šteta što su u tvom razredu samo dečki, mogao bi imati sve djevojke", govori otac, no umjesto odgovora od sina dobija značajan pogled i osmijeh koji sve govori.

Iz kompanije McDonald's tvrde kako ovime žele naglasiti da im ne smeta ničija seksualna orijentacija i da su u njihove restorane svi dobrodošli.