Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nemam je nista protiv daredevila, da se razumijemo. ipak je to svjetski hit, i naravno, treba biti u kinima i kod nas (kad vec izigravamo da smo evropa i da smo u trendu), ali ipak mislim da treba dati prostora i drugacijim filmovima, osim blago receno stupidnih komedija, i akcijskih hitova. npr, ''zabranjene fotografije'' i sl.filmovi! a da ne spominjem opet ''donie darka' koji se ne moze naci u bosni nigdje! pozdrav svima :)
Kladim se da ce na DivX-u biti dostupan odmah pri izlasku u kina.
i da dodam.. vjerovatno film nece doc u nasa kina, a i ako dodje, bice sa godinom zakasnjenja siguran sam.. a u videotekama ce 100% bit.. ipak je to connery.
ne znam meni se daredevil svidio.. samo sto u katastrofalnom kinu igra.. u tom filmu je veoma bitan zvuk.. dolby zvuk.. jer se i efekti oslanjaju vise na audio nego video zapis..
jedva cekam ovaj film! ali, naravno, to ce zaobici nasa kina, za razliku od glupih 'spektakla' tipa dardevil i sl. fuj! daj Boze samo da bude u videotekama!