Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh, sorry za nick gosp. \"Obrazovani\". Je li neko treba biti obrazovan da zakljuci da je drustvo, kakvog su The Simpsons odslikali u predmetnoj epizodi, ogavno i fuj?! Eto, pravihehe ili kako vec, vidi se iz prilozenog komentara o kakvom nivou se radi ;) @brevijarsk - opusti se i ne \"placi\" isuvishe nad drugima, lakse je da pogledas u ogledalo ;)
Homofobija je mrznja prema ljudima, a pederi nisu ljudi vec pederi...
@hehe ne kopiraj mi nick, sa maloumnim izjavama plz Nije story o homo poljupcu, vec sto se desio u Simpsonovima, koji su dio svjetske kulture zadnjih 20 godina, za vas izgleda samo dolazi u obzir Avaz i rahmetli posteri, stoko neobrazovana, poserem vam se na dzamahiriju.
heheh, dogod ti je takav jezik, takve misli - samo oslikavas sebe, kakav/a si t, ustvari. da se rasplace covjek nad tobom. ali, kako neko gore rece, profesionalno rade svoj posao, u svojem stilu prikazuju, koliko mogu, svaku sliku americkog drustva, pa tako i ovu.
LOL samo sto ce saraj-x uvijek napraviti story o pederima i lezbama... Sad ce uslijediti val komentara bolesnih pobornika pederizma :D Fuj... Ogavno je to drustvo; ogavno...
prave big deal od toga...simpsonovi oslikavaju americko drustvo, logicno je da ce naglasiti sve teme pa i ovu...
Sto jest jest fakat su dobri kad vidim danasnje crtane smuci mi se