Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Englesko gospodstvo koje je od nas udaljeno stotinama svjetlosnih godina: priznajem grešku, izvinjavam se, nastojim je ispraviti, idemo dalje.
@krejzikure Greška kompanije vlasnika koja nije ispratila šta joj animatori rade.
@champolion3 a šta će u školama i vrtićima?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nista nije slucajno i nisu sigurno greskom to uradili ;)
Šatro..
to samo pokazuje koliko su jadni "ljudi" koji vrijeđaju nešto drugačije, iz ovih ili onih razloga, ali nažalost to je postalo svakodnevnica sa svih strana.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
ovdje bi dobrodošli vatrogasci https://www.youtube.com/watch?v=9irmzDnGyMY Albanac zapalio jarana u bolnici
traziti od nekog da se izvinjava, jer je uvrijedio nesto sto ne postoji.
Neko je u animacijskom studiju ovo odradio namjerno, misleci da se nece primijetiti. Tipicni podmukli pokusaj nekog oronulog ateiste, njegov doprinos covjecanstvu je izazivanje bespotrebnih rasprava, guranje prsta u oko i cinicno prozivanje religije za nemir.
Nace njega bombasi i kandzije, prati vijesti za cirka 15 dana
Ovdje treba imati dobru mastu pa vidjeti da je to stranica bas iz Kurana.
next thing you know... BOOOOOOOOOMMMM negdje u UK.... svakako je sad na njih red
Druži se lik sa vegetarijancima, ide s njima na prosvjede, oblači se kao oni, ponaša kao oni, kaže da je vegetarijanac, onda ga vidiš da jede pastrmu, a on i dalje kaže da je vegan! Da li je ili nije?!
piskaterijanac.....
Nije point izvinjenje vec to da bi neko ovako nesto uradio, to nije slucajno vec ciljano i toliko energije se uloazi da se napravi jedna scena ovakvog crtica i da niko u cijelom timu nije upitao sto bas stavljaju stranicu Kurana? mozda je to nacin da privuku paznju, mozda da iskazu neki stav, ali cinjenica je da se sve cesce ovakve stvari dogadaju a pogotovo u Evropi znas onoj sto se ponosi na multi - kulti i ljudska prava i slobodu... Ne kosta covjeka nista da cijeni i postuje tude
@lik55555555 Naprotiv, i Isa je moj poslanik, i tako da bi isto reagovao. Stvar je u tome sto smatram da mi msulimani postujemo i cijenimo Isa vise nego sto ga sami krscani a u Kur'anu ima cijela sura koja se zove Merjem po majci Isa-a. Mi vjerujemo da je Isa donio svetu knigu ali da to nije biblija jer se nije uspjela sacuvati ta sveta knjiga. Bez obzira na sve iznad navedeno, ja i dalje imam stav da cijenim i postujem sve sto neki smatraju svetim.
@lik55555555 Ali zato što su zavjet prekršili i što u Allahove dokaze nisu povjerovali, što su ni krive ni dužne vjerovjesnike ubijali i što su govorili: "Naša su srca okorjela" - Allah im je, zbog nevjerovanja, njihova srca zapečatio, pa ih je samo malo vjerovalo - i zbog nevjerovanja njihova i zbog iznošenja teških kleveta protiv Merjeme
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovi sto se duboko izvinjavaju zbog ovakve gluposti i "svetih" listova Kurana su u rangu budala koje su zbog toga uvrijedjene. I jedni i drugi su odvratne budale.
pa strah ih da ce ih ranijet neki uvrijedjeni musliman. moraju se izvinjavati, nece niko da izgubi glavu zbog nekog tamo glupog crtanog.
@krampus Da, ali isto tako neki hriscanski fanatici ubiju doktora koji vrsi abortuse, pa se zbog toga niko ne izvinjava tim ludacima i ne zatvara bolnice. To sto je muslimanskih fanatika vise i sto su lako uvrijedljivi, ne znaci da i mi ostali moramo da postanemo idioti. Ovo je vid odobravanja i daje im se za pravo da budu uvrijedjeni. Budalama treba dati do znanja da su budale, a ne popustati do beskraja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahaha budala, pa gdje im je mozak bio? Sad se moraju do poda klanjat i izvinjavat, inače im ni antiteroristička jedinica neće bit od pomoći, kakav vatrogasci.
hahahahahaha, a ebo ih grom retardirane i jedne i druge....hahahaha....e moj Elvise, hoćeś u zrak ko kokica, jel? znaš da je njima važniji komad papira od ljudskog života, šef ih njihov odnio dabogda
sta ti je sprcim ti koticu ?