Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Roberte De Pure
Moja ideja je Čevljanovići film festival i očekujem veeeliki budžet od države.
Ja sam Krajišnik al fakat jel moglo ime biti išta kreativnije xd
prvo napraviti aerodrom,da moze de niro doci
Je3o te trun koji naziv kod toliko elemenata, baš ste kreativni!
Nedavno sam čitao studiju o bh. filmu. On je naime najprofitabilnija grana naše privrede, budući da svaki bh. film donese troduplo veći profit od uloženog. Umjesto da se u svakoj selendri pokušava pokrenuti jet set filmski festival s crvenim tepisima, možda bi bilo bolje da ova jebena država ulaže u sam film. Prosjećan dugometražni, igrani bh. film košta do milion eura - a vrati između tri i pet miliona čistog profita.
"budući da svaki bh. film donese troduplo veći profit od uloženog". zavrsen citat. Donese profit kome ? Kome se vrate ti milioni ? Ako već pričaš o financijama u filmu svoje rečenice malo preciziraj. Mislim da smo i ti i ja, pretpostavljam za tebe ustvari, daleko od prosperiranja od filma. LP
@pluskvamperfekt Kada neka produkcijska kuća uloži u film ona bere profit. Zato u Holivudu postoji studijski sistem, gdje ogromni filmski kongolomerati ulažu stotine miliona u projekte nadajući se još većem profitu. Kod nas produkcijske kuće ne mogu finansirati filmove, te shodno tome se bave izvršnom produkcijom. Financiranje dolazi iz fondova - naših i inostranih. Ti fondovi beru profit. Drugim riječima, država direktno zarađuje od filma.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Prvi korak prema samostalnoj Krajini. Prva kulturna pobjeda.
@triplekonj vlasundro ne prolazi ti ta podvala, ako je iko za cijlovitu BiH i da je voli onda su to krajisnici, krajisnici ce ocuvati BiH....
@ThisIsSparta Vrati se u Cazin odakle si i doso.
Rober De Niro s krajišnicima! XD