Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E KAD SAM JA NAPISAO DA JE LIK OBICNI CIFUT KOJI PRODAJE NASE LICNE INFORMACIJE SVI SU BILI DISLIKE KAO JA NEVOLIM JUDE
zna se da zidovi izdaju i bez para, ali za pare svakako
Razlika je u tome sto je Zukerberg jzidov!!!
Koja je razlika između Zuckerberga i Assangea? - Assangea gizi, zuckerbug neguzi
Ovaj zuti sto je izmislio fejs je sigurno najzasluzniji za masovno poglupljivanje i otupljenje drustva, i kolektivno vracanje u kenozoik, sto mocnicima odgovara. zato sam i izbrisao profil sa onog fuša!
meni je prije negativac ovaj sto je izmislio ono njesra od fejsa
Eh sad kad bih ja tebi rekao da je Asange podvala, trojanac, Emanuel Goldstein ako si citao Orwelovu 1984, ti bi isto bio dislike itd... a vrijeme ce pokazati da sam bio u pravu, jer ako me neko zeli demantovati, neka navede jednu informaciju koju je WL objavio a koju nismo znali ili koja nije trac tipa. Margaritas Ante Porcos
jedan je zidov, drugi nije
Ja bih prije izabrao Severinu. SEVERINAAAAAAAAAAA!
ZAR NEVIDITE DA JE LIK VAMPIR ALI KOJI ISISAVA INFORMACIJE PA VIDITE MU OCNJAKE
Jel\' bio izbor za uši godine?
Hader objasnio...
Mogu li ja biti osoba godine, ipak je meni kisla glooOvva
ja sam da DZEKO BUDE OSOBA GODINE...