Legendarna Samantha Jones
33

Kim Cattrall dobila nevjerovatan iznos za samo 60 sekundi pojavljivanja u kultnoj seriji

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Na oduševljenje brojnih gledatelja serije "Seks i grad" i finalnoj epizodi druge sezone spin-offa "And Just Like That...", pojavila se Samantha Jones koju je utjelovila slavna Kim Cattrall.

Kim Cattrall je snimila svoje scene za "And Just Like That..." i to bez razgovora sa svojim bivšim kolegicama i prijateljicama Sarah Jessicom Parker, Cynthijom Nixon i Kristen Davis.

Američki mediji pišu kako je slavna plavuša dobila nevjerojatnih milion dolara za jedan dan rada u seriji.

Na ekranu je bila prikazana 60 sekundi i to sa izgovorenih 20 redaka - što znači da je zaradila nevjerojatnih 16.666 dolara po sekundi scene, ako se radi o gore navedenom iznosu.

Kako je rekla Cattrall, nazvao ju je izvršni direktor HBO-a i pitao ju je što je potrebno da se vrati. Jedan od zahtjeva bio je da ju stilizira Patricia Field, proslavljena kostimografija koja je radila na originalnoj seriji, ali ne i na ovom nastavku.

Glumica je upravo zbog svoje plate u seriji "Seks i grad" u svađi sa svojim kolegicama oko svog honorara koji je godinama primala glumeći Samanthu Jones u SATC.

Cattrall je u hit seriji glumila u šest sezona između 1998. i 2004., a također se pojavila u dva igrana filma "Seks i grad". No odbila je glumiti Samanthu u trećem filmu kada je tražila veći honorar.

Kako se već pisalo, u kultnoj seriji bila je plaćena 350.000 dolara po epizodi, no Sarah Jessica Parker je bila plaćena znatno više što je Kim i smetalo.