Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba prvo doći do Sarajeva,nije ti ovdje vrijeme ko u LOS ANDĐOLOSU.Ovdje pada snjeg
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
kako bas muslimanka i srbin sto ne bi hrvatica i musliman ?
Hoce li se moci karte kupiti na dan primijere ?
kad nisi odavle koji k radis ovdje?
Pa, ni nebesa nisu na njenoj strani, a ne nekakva \"pravda\"! Pozivanje na osvetu i intervenciju u filmu, a da pri tome nema pojma šta se u Bosni, zapravo, zbilo i kako je rat izbio...Eto,sruši vam se krov na Zetri, bolan! Baš pred njenu \"premijeru\"! Joj, koja šega i opomena! Da je snimila rat o J A S E N O V C U ovakav peh se ne bi dogodio zato što ono stratište 60 godina čeka na jedan pošten film! Ovdje neko spomenu riječ genocid, možda?????
Da li neko zna gdje mogu kupiti karte??
Kako nas je lako kupiti jadna nam majka svima.
Zanimljivo da u zapadnim novinama nema slika ekipe, samo slikaju Brangelinu i ponavljaju kako su glumci svaki dan prelazili Sniper Aley pa ih glumica angazirala! Muski dio ekipe je kao \"klan Sicilijanaca a Serbedjija kao stojeci Kum\". Dobro je sto ce se prikazati posvuda, to dodje kao reklama samo se nanovo propisno \"lupa\" o podacima i \"muslimanima\".Ali naucili smo na to. Ona mal iz Zence slatka, Vanessa elegantna a Zana lijepa ali su joj haljine cudne.Sto se ne ugleda na Angelinu?Mogla joj je prijateljica pokloniti garderobu, ne zna sta ce od para.Je li sta dala za nezbrinutu djecu ili popravke od nevremena?Ne bih rekla! Treba traziti. Ostali se ne ustrucavaju samo smo mi dobro vaspitani.Eto sada Francuzi grade uskoro, metro u Beogradu! Znaju da su mnoge linije u Parizu napravljene zahvaljujuci ukradenim polugama, zlatnim naravno sto je kraljevska obitelj ponijela vani. Ali Srbijaé ima podrsku Francuza u Uniji. Tako se to radi.
S obzirom da si u Berlinu dobila \"mlak\" aplauz sa cak po kojim zvizdukom, u Sarajevu ces sigurno dobiti ovacije, pa nema potrebe za nervozom.
Svi kofol negoduju, zgrazavaju se, a karata ni na mapi. Nemos kupit karte nidje.
eto oni nam dosli reci kako je nama bilo u ratu,koji su nam ti isti ljudi servirali hvala...
Bitno je da su imali prijem kod predsjednika SAD glumcii Andjelina e mi osvojismo i oskara a ovi smrde mogu samo sanjati o tome zato i ova zavist na uspjehu nego javite se dodi po misljenje do tada tisuuuu
U Berlinu film je dozivio blago receno katastrofu. Isto je prosao u SAD. To ovaj portlal neobjavljuje. Jedini \"uspjeh\" moze postici na 24 posto BiH, zato sto negativno prikazuje Srbe. U konacnici podebljava samo linije razgranicenja u BiH.
Muslimajmuni kazite iskreno ko vam je vise uvalio u cmar Torabi ili Anđa sa svojim filmom sto je dozivio potpuni fijasko u filmskoj indrustriji ali tesko je to Bosnji dokazati.
\"Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi od 1000 -3000$ mjesecno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. Za opširnije informacije pošaljite mail na slijedecu adresu:[email protected]
prestanite praviti sprdnju od naseg stradanja