Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
It's not just a car... it is Johns Wick's car!
heh, jedna od najboljih akcija koju sam gledao, realno akcija i koreografija bez jebene "Shaky cam" gdje se sve trese i cujes samo kofol udarce.. ovo je ekvivalent akcijskog sexa..
Trebalo zavrsiti prosli put ... nikakve price samo tuca i pucnji u glavu sa 15 rijeci izgovorenih u filmu od strane Wicka. I da snimat ce se i cetvrti dio ... iskreno, razocaran
u epizodnoj ulozi se pojavljuje i Bobi Marjanović
Gledao ga preksinoc. Odlican sa predobrim scenama. Najbolji dio do sada!!!!
@ma eto bas dokaz da o ukusima ne treba raspravljati :)) ... meni je bio katastrofa, da je 20 minuta kraci da su izbacili koju scenu borbe bio bi bolji
I ja ga jedva cekam, filmcina#
Keanu Reaves prekuco i svarcnegera, chuk norrisa i silvestra. Frajer pobi sve haha
Sa ovakvim glumcem film ne može biti loš
Imal film neki koji ima smisla. Samo neke p[ucalice budalastine, odgledas film a znas sta ce biti na kraju i u sredini. sve znas. nekada su se pravili dobri filmovi akcioni . Terminator i mnogi drugi ..ovo porediti sa tim je budalastina i onaj Matrix je budalastina od filma . .. naspram prijasnjih filmova. al zato zaradjuju ..
Prvi dio mi je OK, drugi po meni puno lošiji, bas me zanima kakva je situacija sa ovim
I onda se čude kada im omladina počne po školama da imitira ove super-ubice.
Jovan fitilj : poglavlje 3
Rambo za njega nula bodova, niko ziv ne izvuce glavu u III djelu
@Nera07 hahahaha jeste. za danasnje u tri filma je ubio 5000 ljudi makar
Film za opustanje , prva dva dijela OK ,nadam se i za III .
Film odlican,more se gledat triput
Nekad bio Bruce Lee i Prljavi Hari sad sve nekakve ubojice koje ubijaju pogledom