Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosao po Chombeta 100%
pustite covjeka nek uziva dok je u gradu sta ga proganjate
Sto pogleda ovog reportera...:-). Ma dosao je da skonta kako nas akcent funkcionise i pokupi par pokreta i fazona za ulogu....
uh i ono mi istražuje buljavi mason
Evo ga obilazi tunel a levati ispred hotela cekaju...
Nije cudo sto je Travolta odsjeo u Blanci, biti ce cudo kada ja sa obitelji odjednem gore.
ZAHTIJEVAMO OD DOŠLJA I ZENIČANA DA NE MINIRAJU OVAJ FORUM
\'ta ce Volta, zabit ce mu ŽELJO 5 komada !
KADA ĆE DA DOĐE SHARONE STONE !!! šta će mi Travolta!!!
dobro reče neko iznad , ovaj hajvan je pustio da mu dijete umre zbog vjerovanja u sektaške gluposti .... treba ga čekićem umlatiti a ne pisati članke o njemu.
Jevreji 60 godina snimaju filmove o holokaustu a vama glupim Bosnjama nakon 20 sve dosadilo.Vi zatrpate zrtve kao da ih Bog nikad nije dao.Zato svakih 50 novi p.o.k.o.lj nad vama.Mudri ste ko kaca kupusa.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6KNVE8MV2N0#!
jel i on bio na šankanju na Vlašiću, šanko onu direktoricu....
http://www.youtube.com/watch?v=trZTOzb2i48 hej travolta ko si ti, he he hej druze moj, ti si bio faca faca zato sam dosao ja...ti si travolta iz amerike ja sam travolta iz borce grede...ti travolta izgubio, ti si travolta izgubio!
Pita sin babu ; \"Kako se zove poznati fizičar Volta\" A ovaj mu odgovara : \"Džontra......Džontra sine\"
ovo ce da bude prosrpski film...de niro je prosrb...
bolji bi scenario bio da glumi bosanca koji ode da u tim planinama pokosi bivšeg komandanta, \"mirotvorca\" un-a koji je šutke gledao i učestvovao u pokolju pola njegove familije u višegradu ili srebrenici. eh to bi imalo smisla ;)