Slavni glumac u hotelu Europe
0

VIDEO / John Travolta: U Sarajevu sam zbog istraživanja za svoj novi film

Sarajevo-x.com
Foto: Screenshot (Sense)
Foto: Screenshot (Sense)
Dolazak Johna Travolte u Sarajevo izazvao je veliku pažnju javnosti i pometnju među novinarima koji su jučer pokušavali fotografirati slavnog holivudskog glumca, koji je u bh. prijestolnicu došao iznenada i bez velike pompe, i porazgovarati s njim.

Travolta, koji je u Sarajevo došao automobilom iz Zagreba, se na putu prema glavnom gradu BiH zaustavio u Hotelu Blanca na Vlašiću, sinoć se pojavio ispred Hotela Europe u Sarajevu oko 21:30 sati, gdje su ga čekali okupljeni novinari.

Razlog dolaska proslavljenog glumca su pripreme za snimanje filma "Killing Seasons" u kojem glumi srpskog vojnika, što je i sam potvrdio.

"Ovdje sam zbog istraživanja za svoj novi film", kazao je Travolta u izjavi za SensServis

Kako piše SenServis, Travolta je negodovao vidjevši novinare ispred hotela u kojem je odsjeo, ali je ipak pristao na kratku izjavu.

Snimanje "Killing Seasonsa" bi trebalo početi 16. januara 2012., a pored Travolte glavnu ulogu tumači još jedan holivudski velikan, Robert De Niro.

Prema dostupnom sinopsisu, De Niro glumi američkog vojnog veterana, koji se sprijatelji sa srpskim vojnikom (Travolta) ne znajući da mu se želi osvetiti. Nakon tog saznanja njih dvojica počinju otvoreni rat u surovim vrletima planina Appalachian.

Scenario je napisao Evan Daugherty, a režiju potpisuje Steven Johnson.

Pogledajte dolazak Johna Travolte u Hotel Europe koji je snimila agencija SensServis.