Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji debilni komentari,nitko da sastavi dvije poštene i povjesne istine,ne pričajte o nečemu o čemu pojma nemate, 1. isus je bio židov 2. sudili i razapeli ga židovi 3. rimljani mudro prali ruke od svega(Pilat) 4. Stari i Novi zavjet se nadovezuju,Islam je nešto treće inakon 700 godina došlo,..
Keyboard warriors, koji su u životu pročitali 0.7 knjiga, tumače KNJIGU NAD SVIM KNJIGAMA! NEPROCJENJIVO!
Isus je rekao da su On i Otac jedno, pa svako tumaci kako zeli i kako mu godi! "Tko u mene vjeruje, ne vjeruje u mene, nego u onoga koji me posla i tko vidi mene, vidi onoga koji me posla. Ja - Svjetlost dođoh na svijet da nijedan koji u mene vjeruje u tami ne ostane."
Ajde ovako nesto napisi za Islam...99.9%posto islamskog svijeta bi se Diglo na noge,iako 80%islamskog svijeta je gladno..!!!!
@jogurt2020 Naj mizernije je da se neko sprda sa vjerskim profetima.Imamo toliko ovih glupih politicara i jos mnogo mnogo drugih koji su zaradili da se sprda snjima ali ne pojedinci udaraju na ono na sto nebi niti ijedan normalan covijek smjeo.
@Alligator najmizernije, ne bi, covjek... zareza nigdje... Bas si pravi primjer osobe koja daje sebi za pravo da odredi sta je za sprdnju a sta nije.
Žao mi ovih kršćana, oni u svojim zemljama nesmiju reći ono što im biblija kaže o Isusu, nesmiju reći "da su Isusa razapeli Izraelćani ili jevreji" zato što odma ddžurni kmekavci viču ANTISEMITIZAM.. Šta vam uradi cionistički lobi...
@fbUser1576492156 Ma hajde to, nego sto govore za Isusa da je Bog, iako on na vise mjesta u Bibliji vrlo jasno govori da je samo poslan od Boga, da ne traze od njega nista nego od Boga, da se ne mole njemu nego samo Bogu itd.
@fbUser1576492156 Ispade po tvojoj alternativnoj istoriji da su Rimljani bili Jevreji.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
''Također, Gibson je optužen da promoviše antisemitizam.'' zato sto je otvoreno govorio istinu o mocnicima(koji su eto zidovi u vecini slucajeva) i pedofiliji u holivudu, i odmah su ga optuzili da ja antisemit. i napravili alkosa i budalu od njega, nije ni prvi ni zadnji koji je pokusao nesto protiv te elite i medijska masinerija im pokvari imidz i karakter, ako ih ne 'samoubiju'.
U nastavku ce otvorit svoj market u Medjugorju ? Kako se misli snimit nastavak necega po "istinitoj" prici kad dalje od toga nema ?
@JahaacMaglee ... kako nema?Uskrsnuće, ukazanje, silazak duha Sv. progonstvo apostola, preobraćenje Savla. Pedeset filmova ne bi ispričalo to doba.