Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trazi ga ftv da vodi emisiju odgovorite ljudima :D
Hammond i Mr Slowly su na svojim oficijelnim stranicama objavili da je jedina osoba sa kojim će nastaviti snimanje Top Gear-a upravo Clarkson, da ce ukoliko i njega ne vrate na posao i oni odbiti snimanje nastavka serijala, tako da je skoro pa izvjesno da ce Top Gear dobiti tri nova voditelja, a bez njih trojice to jednostavno nije to. Ukoliko BBC zaista odpusti Clarksona to ce znaciti kraj jednog velikog serijala sto bi za njih znacilo i velike gubitke. Nedavno sam procitao da su Clarksonu ponudili povratak na mjesto voditelja emisije, ali pod uslovom da uz njega uvijek bude neka osoba koja ce nadzirati njegovo ponašanje. Koji će konačan ishod biti ostaje nam da vidimo.
Također na njegovoj (Clarksonovoj) stranici je prije 20ak minuta objavljeno je danas dan kada će se odlučiti da li ce se vratiti na posao. Tako da još uvijek ništa nije gotovo.
Ode Jeremy s Duškom u "Pošteno".......
Nije im ovo bas pametno, ali cijenim!
drsko se ponasa, slava udarila u glavu, i sta ce ljudi iz bbc nego pokazati crveni, ali to njemu nece nista znaciti.
PETICIJA
Trebali bi organizovati potpisivanje peticije "za Clarksona" možda upali pa ostane u BBC
Ne mogu da vjerujem da ima ovoliko komentara za ovog lika, pa kkome je on bitan j... te
Pomfrit je samo vrh ledenog brijega za ovog rasistu.
U svakom slucaju zastranili su u temama(kojekakve glupe fol prerade varenjem dva prednja dijela auta,produzavanje auta komadima lima i ostale gluposti) pa mi i nije zao ove emisije.Puno je konkretniji Fifth gear,testiranje vozila,predstavljanje novih modela,lijepa prezentacija i dobra emisija sa dobrim voditeljima-vozacima.
Kod nas narod svakodnevno dobija otkaz, a o tome se suti i ne pise. Zbog cega onda ovaj da nam bude zanimljiv !?
jel ova persona i ova emisija stvarno ovako bitna da se svakodnevno prate stadiji njegovog radnog spora sa BBC-em? čovjek bi rekao da su otpustili majku terezu a ne nekog pijanog kretena koji se vozika
Ovi iz mase samo Biro imaju na umu
:-)
Žao mi je zbog toga. On je izvrstan voditelj
BBC nece propasti, kao ni do stada nije prvi ni jedini koji je dobio otkaz ili otisao negdje drugo. Mastodoni kao BBC opstaju tako da pojedinci uposte nisu bitni