Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Propagandno holivudsko smece ne moze vise proci ni kod glupavih Amerikanaca, a pogotovo ne kod normalnog svijeta.
Ne znam koji su im motivi, ali je smijesno da ovaj film dobija sve te nagrade. Pa ovo jedna obična qrč1na od filma. Ko je gledao zna o cemu pricam...
Film je dobar, napet, samo ga kvari ta politicka strana. Da se radi o spasavanju nekih talaca od strane policije, nije bitno cije, bio bi napet i odlican film. Nije zasluzio Oskara, ali i ovi bzvz prozivaju kao da je prvi put i kao da to u njihovoj zemlji nije slucaj...
Jedini primitivac ovdje si ti, zaguljeni fašisto/cionisto/komunisto
Sin velikog majstora Olivera Stone-a je primio Islam i već godinu dana se nalazi u Iranu gdje snima dokumentarac o lažima Zapada o Iranu. Siguran sam da će sljedeće godine upravo on dobiti Oskara ;-)
Pa Oscar je uvijek i bio politička nagrada. p.s. ..koju je recimo baš iz političkih razloga odbio primiti najveći laf Holivuda svih vremena Marlon Brando
Tačno je isto tako da je 1979, američka ambasada sa osobljem bila zauzeta 444 dana. Film je o tome. SJećamo se toga. Istorijska činjenica koju ni Iranci ne osporavaju. Toliko o tvojoj i Fars opaski da je film anti-iranski.
A kad je Tanovic dobio oskara svi vaze sve najbolje o Americi I holivudu. A nije li I to bio politicki oskar?
"Agencija Fars okarakterizirala je ostvarenje Bena Afflecka kao antiiranski film koji su finansirali cionisti." Iransko prduckanje na stranu, ali ovo je tacno.
Argo,Argo..Ne sjecam se da sam te izabrao da mi budes niti filmski niti politicki savjetnik.Ali eto..Kad si nek si.Oskar se dodjeljuje za najjbolji film a ne za najjpatriotskiji uvijen u fino pakovanje zvana umjetnost.Sto se tice skupljanja pomoci za Iran.Moguce da si u pravu.Iskreno ne bih voljeo jer to samo znaci patnju,razaranje i pitaj Boga kako bi se to sve zavrsilo i kad. Kao sto napomenuh nisam ljubitelj danasnjeg rezima u Iranu i nemam savjet sta i kako da se tamo uradi.Mozda ti imas?Napomenucu samo za kraj da zbog embarga amerikanci nisu mogli dati oruzje BiH ali su mogli iranci jer su svi zazmirili.Na nagovor...Klintona i Amerike.Politika..
Kako da ne.., pogledajte film pa će vam sve biti jasno. A Iranci su se tako provalili sa svojim avionom od papira, da sada treba da ušute i da se ne čuju narednih 2000 godina i da se nadaju da će im čovječanstvo za to vrijeme zaboraviti njihov primitivizam. Od njih je cijeli civilizirani svijet okrenuo glavu, kao što narod kod nas okreće glavu od parazitskih političara i parlamentaraca u vlasti.
pa eto,muslimani u iranu su sirotinja i zaostali a srbi i hrvati su civilizovani,napredni,bogati,sve neki astronauti,inžinjeri,popularni glumci,bez kavijara neće da kvare ručak
ma kakav oskar,kad sam vidio prije da je onaj ratni pokupio više nagrada od avatara,onaj deminer,dosadan film reko sam da je to politika ili podmazivanje žirija ko i sada
"Gledao film i pokajao se.Tipicna americka prdljavina i velicanje patriotizma. Cudi me pa ona Kathryn Bigelow sa Osamom ne osvoji.Ne kazem da je irancima maslo za ramazana..Ali,brate dokle vise?Vidim brade u modi ove godine,kako u vec pomenutim filmovima tako i u Lincoln. " Edine, jarane. Tebi poruka ista kao i Irancima. Ne gledaj Americke filmove. To je tako jednostavno. Americka filmska akademija na americkoj dodjeli oskara glasala i izabrala americke najbolje filmove. Moj Edine niti se ti , niti Iran pita. To nije tvoj posao. Nego pocni skupljati pare za pomoc Iranu. Treba ce im uskoro.
Gledao film i pokajao se.Tipicna americka prdljavina i velicanje patriotizma. Cudi me pa ona Kathryn Bigelow sa Osamom ne osvoji.Ne kazem da je irancima maslo za ramazana..Ali,brate dokle vise?Vidim brade u modi ove godine,kako u vec pomenutim filmovima tako i u Lincoln.
OVI STO DIZU USA U ZVIJEZDE ZABORAVLJAJU '95 KAD SU PLJUVALI PO ISTOJ
Argo je super ime za psa.