Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da ne bude mlako kao Prometheus
ma klasicna filmska indrustija...hocu filmove poput: miris zene,forest gamp,kum,lotr...dosta efekata,gdje je gluma...zato su stari domaci filmovi bili vrh..od pšrice,uloga,likova,glumaca,umjetnicke vrijednosti..plafon..jbo holivud
Može li mi ko preporučiti domaći sci-fi film, ali samo neki dobri.
Svaki srpski historijski
BH prvak pogledaj True Detective pa onda vidi kakav je...cisto preporuka
dobro pogledacu kad stignem .
HAJD VIŠE KONAČNO JEDAN 'SF' DA VALJA. I HOLYWOOD JE POSTO KO SARAJEVSKA PIVARA--FUŠERAJ. OD ONAKVOG NEKADAŠNJEG KVALITETA MI PIJEMO 'KARLOVAČKU I OSTALO STRANO SMEĆE OD PIVA ZATO JER SULTAN 'SELIM' FUŠERI SARAJEVSKU OD KOJE IMAM REDOVNO TROVANJE. TAKO I HOLIWOOD, 90% NOVIH FILMOVA SMEĆE, I RAJA POČELA GLEDATI 'BOLIWOOD-ske' FILMOVE I ŠPANSKE SAPUNE. VOZDRA.
Matthew Mcconaughey jedan on najboljih ikad na neki svoj specifičan način kao glumac !!!
mconaughey mi nikako nije glumac za ovakav tip sci fi filma . on je vise za chick flick filmove u kojima sluzi zenama kao kanta za nabijanje .