Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yeeeeeeeeeey jedva cekam harry pottera, karte su vec kupljene :D bas me zanima kako je serbedzija odradio svoju ulogu gregorovica
Rade je Srbin koliko i ti taliban.Da bi pripadao jednoj naciji ili narodu nije potrebno nositi samo ime nego se i zalagati za iste,a vi ste Radetu bitni kao i 13 prase.
sta serba glumi, sejtana na kanaFi
to je isto kao da crnac glumi bijelca..........rade lici vise na rusa od samog rusa.. i koji jezik prica alisa........
Ovaj Tron ne izgleda loše :) Još u 3D projekciji :D
Rade se izgleda, dok je živ, neće odvojiti od glumljenja Rusa. Sarajlije, je li i kod vas Alisa u Zemlji Čuda sinhronizovana, kao u Zenici? :( Upropastiše film. @Lingua Nije.
SRBin Rade rastura filmaske studije
Mislim da je sasvim ok napisati \"sa Rade Serbedzijom\" Nema potrebe za tom zavrzlamom kod ovakvih imena :P