Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taman sam mislio da je kupila frezu i jedno tri cetiri koze, da safun pravi za siru familiju ... kad ono kreme i kozmetika ... Eh zivote, izdajico!
nije losa Gwyneth
Steta bas je mislio zamoliti da odigramo zajedno neku ulogu.
...ovo sa kozmetikama, parfemima, štiklicama i odjećom fakat postaje zabavno :)) ...ako gospodična karleuša ne "izbaci" sopstveni brend u nekoj od gornjih kategorija, odista se nemere smatrat istinskim selebritijem. i, nadam se da me jela neće tužit zbog "duševnih boli" koje joj moje veselo šprdanje, gluobilo, eventualno nanosi.