Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma neka se i o tesnju malo prica neka i mi budemo malo popularni hajde tesanj samo naprijed........
posto nas je krenulo s tim oskarima, ne bi bilo lose da nas i ovaj "pogodi"...zelimo ti srecu
odgovor Alenu: Gori vatra igra na filskom festivalu u Hamburgu (23. i 25. septembra)
IZNAD TESNJA SUNCE SIJA - RADUJEM SE OSKARU I JA
Samo naprijed "Gori Vatra".
Halo gost agdje to u njemackoj igra ovaj film????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Sranje! Samo zato sto je tema takva da Klinton stize u Tesanj, zato je i izabran, jo biva Amerikancima ce to biti simpaticno. Ja uzliguza! Bolji "Ljeto" milion puta.
Svaka cast! Ko je gledao, neka i ocijeni. http://us.imdb.com/title/tt0347105/
eh joj, da mi ga pogledat... nadat se da će ga preuzet neka veća filmska kompanija pa da se može kupit lako k'o 'ničija zemlja". svaka cast!
joj ljudi da je dance pobjediti!!!!!! "evo noci evo ludila"!! to su bile rijeci kreze,lazes krezo,lazes sve,ne lazem mahire materemi evo pitaj alije......
Hahaha… Ta ti je dobra. Ipak mislim da ima dovoljno umjetnika u Holivudu da dođe dotle. Ako Bush uskoro nastavi doći će sigurno. Interesantan link koji se osvrće na pravac Holivuda i današnju situacijuČ http://www.alternet.org/story.html?StoryID=16569 Sve u svemu, jako ambiciozna odluka. Držim fige!!!
a Bush će odlučiti hoće li dobiti Oskara ili ne.
bh filmsko udruzenje ce predloziti film "Gori vatra" za nominaciju za oskara kao i svaka druga zemlja. amerikanci ce odluciti hoce li ga nominirati ili ne.
ne kontam , jel film vec nominovan za Oskara ili je samo prijavljen, pa ako prodje - prodje?
bas sam veceras gledao gori vatra ovdje u njemackoj u kinu. film je dobar i svidio mi se. mada toliko dobar da zasluzuje oscara bas i nije. ima nekih nedorecenosti i ne nosi bas univerzalnu poruku. ono drugo sto meni smeta: da li postoji mogucnost da se napravi film o BiH, a da izadje iz konteksta new primitives-a. mislim, da glumci imaju sve zube i da im svaka druga nije psovka?