Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije više od kako su palestinskoj djeci obukli pidžame.
Bio je jedan od napotresnijih dok nisu poceli iz sporta ubijati po Gazi. Da ih snađe ne znam kakva patnja, sad ili ubuduce, ne suosjećam.
Mrs u pm
'podsjeća koliko zla ima u besmislenim ratovima'..... Ratove vode ljudi... Stoga, zlo je u ljudima......
"Nermineeee, hajde dolamo...." To je stresno
Bolji je film La vita è bella- Život je lijep
od kad sam vidio na sta su spremni vise ih ne zalim......
Poslije Gaze potpuno sam indiferentan na filmove poput Šindlerove liste, Pijaniste, sve uopste sto je vezano za Holokaust. Jeste se desilo, jeste bilo uzasno, jesu bili zrtve...a onda su posali krvnici. Daleko im kuca.
neka neko snimi film o plestinsoj djevojcici kojoj su amputirali noge nakon izraelskog bombardovanaj kako place i vice vratite mi noge hocu da trcim da vidimo sta ce reci gospoda sa zapada
Ako pitate cioniste vjerovatno je najpotresniji.
Zivot je lijep (Roberto Benini) Grbavica (J. Zbanic) Parazit (Ne sjecam se imena reditelja) Sutjeska Fight club (C. Palahniuk) Pricaj sa njom (Almodovar) Please stop zionist propaganda. Je, stradalinsu u WW2, ali im to be moze biti pokrice sto su sada oni zlikovci.
life is beautiful 1997
prije sam imao empatiju sad iskreno nemam... čak i kad vidim u seriji ili filmu da potenciraju to ide mi na živce... kao da nije izginulo još npr. 30 miliona kršćana u tom istom ratu... o njima je snimljeno puno manje filmova
Pa nije nama niko kriv sto oni drže sve i jednu veliku medijsku kuću, logično da ce forsirati ono sto njima paše, daleko da je to pogrešno svaka žrtva zaslužuje pravdu!
Jeste onome ko nije gledao “Savršeni krug”.
Pretežak film.