Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima da ga Batman prebije xD
Cekao sam da to neko kaze xD klasika :)
Ugledajte se malo na Marvel, ljudi prave 4 filma gidisnje, i vec sada imaju zakazane termine za 2018, a vi jedan jebeni film ne mozete da napravite!! |Ako ovako nastave, Justice league mozemo ocekivati za jedno 15 godina?! Tad ce marvel izbaciti The Avengers 5!!!!
Jedan od problema je sto nemaju poveznice za ova 2 lika kao sto je to Marvele radio u svojim filmovima pa kad su se Avengersi pojavili ima li su neki smisao. Kako sad stvari stoje bice kao da ce ova dvojica jedan drugom s Marsa pasti. U Covjeku od celika nema nista sto bi naslucivalo Betmena a da ne govorim o Nolanovoj triologiji gdje je Betmen svijet za sebe.
Bit će ovo najgluplji film svih vremena !
i mislio sam na stari supermanove filmove.ali opet su bolji nego ovi novi.batman je jedini koji trenutno valja nema sumnje u to.
sranje čisto sranje. MAN OF STEEL je totalno sranje od filma.ko je gledao superman 1,2,3,4 zna o čemu pricam.
Ma ni jedan film od supermana nije nesto oni najstariji su bolji nego ovi sada al nisu ni oni nesto Bog zna sta :D Batman zakon Pogotovo ova The dark knight trilogy :D
Pa prozi koga će se boriti
Jao jesam se nasikiro,libo mene za betmene :P
Konan Barbarian, kao treci pravo bi se uklopio :)
Kako su mi odvratni filmovi ove vrste. Nikad nisam nijedan pogledala.
A sto, jel ne mogu da kazem da nesto ne volim i da mi se ne svidja?
Kako bona nisi glupa, pa poslusaj sta govoris: ooodvratni su mi ovi filmovi, koje btw nisam nikad ni pogledala, i nemam pojma o cemu se radi ali imam pravo da ih mrzim jer znate ja sam ta elasticwoman pa osjetim svojom trecom sisom kad film nece biti dobar...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedan skace po krovovima a drugi leti,nidje veze.Ubacite i spidermena i ostalu ekipu,ali nikako bez terninatora :) ;) :D :O
spiderman je od marvela, a batman i superman su od dc, tako da ne ide ;-)
koja GLUPOST !!!! ne znaju vise sta ce, pa batman WS superman????????????? trebali su izmislit super-hick WS robin hood ;))))
vjerovatno taj nick akademik oznacava strucnost u nekom polju. ali ne poznajes strip kulturu, pa se ne provaljuj. fanovi ova dva strip karaktera skoro 30 godina ocekuju ekranizaciju ovog vec poznatog stripa. gdje batman i superman se susrecu odnosno crossover dva najpoznatija lika dc comicsa.