Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pozdrav iz kosmopolitanskog sarajeva, dok pijemo koktele i uzivamo u bjelosvjetskoj umjetnickoj kinematografiji, seljaci ce da pucaju od muke i laju ko dzukele po klixu od ljubomore
Ma sta znaju seljaci sta je provod. I meni je muka od ovih ljubomornih Klix luzera. Ja sam malo i pretjerao sa koktelima. Jutros me batler jedva probudio, ali sam se zato sinoc u nasem kosmopolitanskom Sarajevu nagledao bjelosvjetske umjetnicke kinematografije, i to sve uz koktele prvoklasne, bjelosvjetske. Soferu sam rekao da za veceras pripremi Rolls Royce jer je Bentley u uzasnom stanju od sinoc. Sve smo koktele isprosipali na povratku kuci. Joj uzivancije.
Šta ti imaš protiv seljaka, primitivac?
Pa da...a prije mjesec dana rekli su kako je SFF mrdnuo od ratnih tema...vidim kako.
Neka cijeli svijet zna šta se ovdje događalo I opet Sarajevo nikog ne mrzi grad ljubavi poslije toliko nepravde
uvijek neko handri Sarajevo, sto s vana sto iznutra @Bratko
Kako su se onakve strahote mogle dogoditi!? Kako su bile moguće? To se i danas pitam.
Grad se obnovio i mjenja se, ali je isti horizont, ista okolna brda i ulice, kao stalno podsjećanje na sve strahote rata.
@ADLER iskreno ni meni nikad nece biti jasno, dok sam ziva. pucati po ljudima na ulici