Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U čijoj zemlji je on heroji? U mojoj i meni nije... Smrad običan, ratni profiter i lopov koji je radio šta je hteo jer ga je štitio DB.
@TvojBrat koji klinci, poremećeni naslijedjem krvoločne genetike, mozga ti, normalni sigurno sa gnušanjem gledaju na ovog zločinca
Vjerojatno ima i onih koji misle da je ovaj zločinac mrtav. Interes Srbije je bio da se ovaj nikad ne pojavi pred Tribunalom jer bi se njegovim sudjenjem nedvojbeno dokazalo učešće Srbije u agresiji na BiH.
Kakan :D
Vjerojatno ima i onih koji misle da je ovaj zločinac mrtav. Interes Srbije je bio da se ovaj nikad ne pojavi pred Tribunalom jer bi se njegovim sudjelujem nedvojbeno dokazalo učešće Srbije u agresiji na BiH.
Vjerojatno ima i onih koji misle da je ovaj zločinac mrtav. Interes Srbije je bio da se ovaj nikad ne pojavi pred Tribunalom jer bi se njegovim sudjelujem nedvojbeno dokazalo učešće Srbije u agresiji na BiH.
svo njegovo nasledje sto je opljacko u BiH nek vrate i sta ce mu ostat nista
Istorija će da zabilježi ovog čovjeka kao kriminalca, lopova i zločinca. Samo u bolesnoj zemlji Srbiji onaj govn.r Marić napravi emisiju gdje hvale ovakve ljude. Davno je jednom neko rekao da će se Srbi kenjati Miloševiću na grob...i došlo je vrijeme....pa počnite.
Ma šta se ima uopšte da se piše i reklamira ovo smeće ...svi mi dobro znamo ko je bio i šta je radio.Ratni zločinac hoštapler DB-ovac itd
Ceco, gospodjo vama svaka cast Tebi Arkanee jeebem zenu a tebi veljko mamu!
IZET NANIC
@chuzlath93 roknuli li ga ko kera isto, sve je to go qurac
Klix i odmah kix....SrpskaDobrovoljackaGarda je SrpskaGarda, kasnije joj je dodato "Dobrovoljacka",a osnivaci su Giska i Beli, koji su pod "nerazjascenim" okolnostoma stradali...Malo posle njihove smrti, jihovo mjesto je preuzeo Arkan..
Arkan odigrao kljucnu ulogu u odbrani Novog i Prijedora 95. Naravno poslao ga Slobo, jer je znao da se muslimanima tresu gace samo kad cuju Arkan
@KrajisnikPrgavi al muslimanima nek bude utjeha sto su ga se i Srbi bojali jednako
@OmarIbnAlHattab zato sto je odluceno da Sanski Most pripadne vama. Radovan je svodio teritoriju na 49%
Kriminalac, ubica, zločinac
Ma kakav god da je bio.. ova slika je legendarna. Bili su moćni.
ne razumijem ko je ovo dozvolio uopće? Ne treba nam rehabilitacija ovog monstruma.
To isto kad bi Hitlera prikazivali u Izraelu.Hebem ti državu i narod nakaradni