Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravi glupi Disney+,ima Netflix ili jos bolje besplatni Popcorn time I Bee TV iserije I filmovi besplatni
Nemam zelju da ga besplatno gledam. Disney pravi lose filmove. Vec su upropastili Star Wars, Marvel je losiji kako je njihov a njihove obrade nemaju nista novo u odnosu na orginale.
30 dolara da pogledas film. Boze sacuvaj
@hamzagames Disney racuna da ce film gledati porodica, to ti je 2-3-4 osobe zajedno. Prosjecna cijena karte za kino u Americi je 15 dolara, ovo je ogradjivanje jer nema kontrolu koliko ljudi ce u jednom domacinstvu zajedno gledati film.
Za zapad nije puno, kod nas bi nekih 15km (7km je karta u kinu pa kao 2 karte) bilo ok. Više ne bih dao pogotovo što će odmah drugi dan biti na torentu.