Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vec vidim americki patriotizam, hrabrost, oslobadjanje od nemani i slicno... nekad je to mozda i bilo interesantno sad je taj portfolio treš.... al eto ocito jos uvijek ima plodno tlo medju ljubiteljima \"demoNkratije\"...
a koga bi drugog napali vanzemaljci.... da nema amerike srbiju XD
ko hoće da gleda evo:http://kino.to/Stream/Battle_Los_Angeles.html
Ma koje židovsko sranje...kroz ove filmove nas lagano pripremaju na pravi napad \"vanzemaljaca\"
Da vam hoce doci al da vas pobiu odjednom bolje bi se svjet sa svemircima slagao nego primitivcima
ja vec gledao na netu :D
od 17 marta počinje prikazivanje ovog filma u cinema cityju.
Al\' glavni je fazon, Zemlju napada napredna izvanzemaljska rasa, sa superiornom tehnologijom, ali im se Amerikanci suprotstave s M-16 puškama, helikopterima, granatama..kyrci, palci...u naravno pobjede.:-)
samo se vi šprdajte, al da nije amerikanaca davno bi nas s.j.e.ba.li vanzemaljci. baš ste nezahvalni
i jel opet amerikanci spasavaju svijet, i naravno to ce uraditi glavni glumac u filmu koja providnost!
Pa ko ce drugi spasiti svijet nego amerikanac? Vecernja Skola - o americkim filmovima http://www.youtube.com/watch?v=nNPMF1E06N0
^^ e vala bas. Michele uvijek umire u svakom filmu i to jos se pravi kao neki faca!! Uvijek bad a,, i na kraju prva gine... Pun mi je k.. Americkih filmova. Holivud umire, vise nemaju talenat niti super junaka da naprave film.
Hoće li Michele Rodriguez opet biti ub_ije_na? Kao i u svakom filmu gdje glumi.