Sjevernoamerički box office
0
Film 'Angels & Demons' briljirao u kinima
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zna li ko brojeve. koji je to film 18 hiljada i 800 miliona zaradio kako pise ovdje (18.800 ) ne znam ko ovo pise, ali pocinjem i ja biti kao neki ovdje i zamjerati stvari koje se ticu najobicnije pismenosti.
je8es pravopis bitno je da se prrrrrvo, jel\'
@ccc dini je ovo posao, a ima zenu. hvala na brizi u svakom slucaju
u hebo te, ja ocekujem da je zaradio 80-90 miliona. ono tek 48. definitivno ne zasluzuje prilog briljantno. btw. opet pravopis i opet greške. ali, hvala za info ;)
dinok ,nadji si curu drug!
opasno se igrate sa znacenjem \"briljirao\". film je jedva pretekao star trek koji je u drugoj sedmici. i to je samo u petak imao vecu dobit od star treka. briljirao je na medjunarodnom box officeu sto je bilo za ocekivat s obzirom da primjerice u dva sarajevska kina nismo ni imali mogusnost gledat neki drugi film.
http://find-wallpapers.blogspot.com/