Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LZN prve tri sezone, Dva smo svijeta različita i djelimično Kriza su OK serije. Ovo ostalo krš! Samo da opet ne bude nazor ubacivanja glumaca i nekih podjela na tri kako bi se serija prodala komšijama i susjedima, a nas pokazalo da eto ne možemo bez podjela
@sing Dva smo svijeta razlicita se ne moze porediti s tim.
Realno, trpa se nazohor... Sto Djuro rece za 5 sezonu NMK, treba znat kad treba stat..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
E jeste ti izbor glumca...
Hoće li i ova promovisat islamofobiju
Da je Senad Bašić ili Admir Glamočak glavni glumci,rado bih gledao. Momaer jednostavno nije za glavnog glumca. Sporedni da ali glavni..
Moamer je nekad bio simptican decko, odavno vec nije
Divi moamera što se usuko ko da mu je 400 godina
Jel' to još jedna gay serija, gdje se forsira nastranost.
Joj liče hajde promijeni glumačku postavu i lokaciju snimanja ljubi te sestra. Tebra više ne znam šta gledam sve isti glumci, u istom studiju. Malo inovativnosti nije na odmet.
Kad ces Feda snimat nastavak serije Konak kod Hilmije,obeco si kad prestanes snimat LZN da ces nastavit sa konakom,pa nista od toga haman nema.Obecanje i nista vise.
Prvih nekoliko desetina epizoda LZN su i mogle proći,poslije toga sve je bilo isto i na isti fol. Pored toga to nisu originalni folovi nego su stari 30 godina,plitko je,sve je u stvari neka igra riječi u zapletu i svaka epizoda je ista..
Trash snimanje serija
Kriza, Ne diraj mi mamu i Dva smo svijeta razlicita odlicne serije! Steta sto nisu nastavile sa emitovanjem…
Jadna ti je serija gdje ovaj mrljo glavni glumac ..
Jedva prepoznah Muamera. Covjeku 42 godine, a izgleda starije od Faruka Fazlinovica😶
Moamer ne glumi,.. nego glumata...
Otkad Fedja rezira??
I mogli ste malo vise podataka, za koju televiziju radi, gdje ce biti prikazana itd
Muamer Kasumovic je glumac koji ima karizmu zogera.