Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad njen mali sin naraste pa krene pubertet.. pa porno stranice.. pa naleti na meterin švedski akcioni
otac malog je rekao da ne zna kako ce to sinu objasniti
@pinkman Sta mu ima objasnjavati, sine kroz mamu ti proslo pola dalmacije i nema tu price!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kad ce njen film bit na SFF-u ???!?!?!???
@drinajosjaci nek si ti gejeve upratio hehe
@drinajosjaci koji ti je gej najdraži, haj priznaj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova na svaki SFF dođe s novim mužem. Hoću i ja malo.
Ovo je najcitanija vijest na Klixu dok pisem komentar?! Znaci, nema komentara. Dobro jutro, Bosno i Hercegovino...
Našta so spali da hoda po SFF-u. Tuga
Cura fina. Severina.
Nek dotična gospođa dadne malo i malom Miri Purivatri jer mu je život ionako prazan i dosadan bez obzira na sve pare koje je do sada prigrabio od borbe za festival i neke više ciljeve, jer on to inače radi samo za sve nas i naravno za: " NAPAĆENOG I IZGUBLJENOG BOŠNJAKA ". MIRO SJETI SE BALAŠA I PJESME U KOJOJ I PJETLU VRIJEME LETI, A TEBI S MEDOM ŽIVOT PROĐE KO U LEPOTI POROKA.
KAD GLAVONJE RUZNE VODAJU NAM OVE DOBRE I KARAJU U BULJU NA STA SMO MI SPALI.... NE SAMO KOD STARLETA OVIH I SATRO LICNOSTI NEKIH , NEGO STO JE TO I PO SARAJEVU DA NEMA VISE REGA CURE SVE NEKE WANNA BE .... M R Š !
Vec sam bio zaboravio kolika usta ima, umjesto da fotograf zumira on se udalji
purivatra daj joj pocasni qrc sarajeva za zivotno djelo
Stranci se odjevaju jednostavno,jednostavni komadi, prosta elegancija. Ovi nasi ko biva bi nesto eksperimentisu, pa isto cirkusanti. Seksan me sokirala ne lici mi ovo na nju. Dekolte joj je los ne znam kako i sama nije vidjela,inace je jako gotivim. Sto se Sevke tiče, ako jos uvjek pominjete uradak..onda jbg. Zena je i dalje top, i to je to, sa filmicem ili bez.
Loš dekolte? Doesn't exist.
tepih postao jos crveni od sinoc kad je vidio ko ga gazi.nakon onakvi svijetskih velicina i zvijezda vi dozvolili ovim da prohodaju po crvenom tepihu i jos im date svu mogucu medisku paznju.SRAMOTA PURIVATRA je ovo na kub!!!!!!
A zasto je ovaj neki Igor zvijezda SFF-a?? Da pricekamo ipak njegov uradak pa da onda brate vidimo jel zvijezda ili nije.
Peta slika... svi smo se sjetili istog
Zanimljivo je da na fotografijama se pojavljuje Danis Tanović, čovjek koji osvoji Oskara ali eto ipak su Seve i Kebin mali zvijezde večeri. Žutilo je žutilo...
Što nije povela i druge dijete? O.o
Pa Vedrana draga cemu ova haljina 😂