Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZANA JE PRELIJEPA.
ovi nasi pravi manggupi ///
Ispravka-Stukan je napisao i to stoji pored opisa svih glumaca koji glume na filmu da je ono sto svako normalan smatra AGRESIJOM za njega bio \"v.j.e.r.s.k.i r.a.t\" to kao on pametan ispao a mi svi glupi. ON pobjegao, a mi sto smo ostali kao budale. E sad, zamislite koju je stetu to nanijelo i jos ce nanijeti ovoj \"borbi\" da se dokaze da je u Bosni i Hercegovini bila Agresija. S.m.r.a.d je to od covjeka, s.m.r.a.d. Jedan od najodvratnijih likova medju glumcima, ako se njega moze smatrati glumcem uopce ali to je vec druga prica......Negdje sam procitao da bi zelio da mu djete studira vani, IDI i ti i tvoje dijete sto prije, samo se gubi sa ulica Sarajeva!!!!
Vidi onog Stukana , vidi mu glave i mrzovoljne face. I tako on fino napisa da je za njega AGRESIJA bila gradjanski rat te je on isfolirao papire i razgulio u njemacku. Sada taj s.m.r.a.d glumi i zaradjuje lovu dok oni koji su se borili nemaju za hljeba. Eto vam, to je drzava za covjeka sve vam na kamaru, prvo njemu pa onda ostalim slicnim njemu!!!!!!!!!
nek\' ste mi vi iza monitora lafcine i ljepotice
zana grob. jedini lafac ovdje je djuro.
Fedja fotograf ????
Sto vam cete nisu silovali majke i sestre svima
Kakvo poniĹľavanje Ĺľena Ĺľrtava agresije.Sramno.
Zana odjevena ko zadnja papanka, frizura standardna za vjencanje subotom u Trnovu, haljina ne ide... Mogla si moja Zana biti originalna (kao sto sam mislila da jesi), ovako...nista. Fedja macan, Djuro isto. Ovog zutog ne dozivljavam nikako. Eto, a film cemo komentarisati kad ga vidimo, valjda.
A kad je Djuro zbrisao iz Sarajeva, svi ste ga zvali izdajicom i supkom, a sad odjednom legenda???!!!
Zana svaka čast! Feđa odičan! Đuro gigant! PONOSNI SMO NA VAS!
Zana je prava glavara blago majci.
vote up za sve koji bi je.b.a.li Zanu Marjanovic :D
Ova Zana nikakva riba,kako god da se napuca,nista seksi u njoj.
Đuro glavni :D A film mi se ne gleda samo zbog glupe tematike koja više nikom ne treba ovdje u Bosni. http://tinyurl.com/d7ky5ek
svaka čast ekipi :) ne kontam što je ljudima lakše pljuvati po drugima... cijenim ideju i trud gđe. Anđelije :) jer je njen glas (od svih svjetski poznatih i priznatih zvijezda) u oblasti humanitarnog rada i promocije mira danas sigurno najjači... zanima je da prenese životnu priču na platno...bez nekih preuveličavanja (kol\'ko svatih) a eto ovdje kod nas uvijek ima šta da se ispriča još jednom svaka čast :)))