Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta mu to dođe 3D,jeli to ima kakve veze sa dubinom slike i osjećaja prisustva na filmu i kako se to postiže???
Pogledao sam film purvo noc cim je izasao (u petak vece) u 3-D. Film je ispao super radi 3-D, mada nisu 3-D uopste iskoristili maksimalno kao u nekim filmovima, vjerujem da ih je strah bio da nebude srcanih u kinima. U svakom slucaju dobar film za pogledati u 3-D, a ako ste prva dva dijela gledali radnja je na isti kalup samo sto su prva dva dijela definitivno bolja (citava prica filma je bolja i scene kako ginu ljudi), ali eto ovaj je definitivno iiscupan sa 3-D. Ako ga vi dole u BiH budete gledali bez 3-D imam osjecaj da cete se razocarati. Srecno!
Pa na ovom traileru sve scene prikazane, necu ni gledat film :))
hoce li ovo kod nas doci u kina? mogu li nasa kina pustati 3d filmove? vazda dobre pichke u ovakvim filmovima. kako bi ga pristavio onoj u 58. sekundi trejlera.
Ma nek\' si ti zdrav, pravi mali perverznjak i pichkopacenik!
Ovi sto gledaju Final Destination su po mome misljenju bolesni ljudi i trebaju kod psihijatra.Ako vam je do toga idite na web sajt \"rotten.com\"imate tamo slika pa uzivajte a ne kosta nista.To je za morbidne kretene.
Final Destination super film :) a slika je odlična :D