Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kada ih i uspiju pronaći na mapi, uzaludno lutajući pogledom negdje između Palestine i Avganistana, to je obično pred ispraćaj na pr vi haj van - vagon koji naleti, s riječima kojima se prevodi kineski simbol za punicu - ćim ćim dalje tim tim bolje. Mora da je teško živjeti s tim...
Apsolutno istinito.Samo možeš li zamisliti kako je ovim lokalnima (sa 1 2 posto)? Misle da su centar svijeta i da se svi samo njima bave i time šta oni imaju reći, te da gledaju kako da obilježe njihove da tu me, kao ono...većina ih čak ne zna ni locirati na kar ti.
Za sada im Bosna nije zanimljiva. Ima puno Muslimana a nigdje nafte.
Jeste, a jos uvijek pomazu i Avganima, a sve su spremniji pomoc i Pakistanu i Iranu.
Ja bi se na tvom mjestu zabrinuo. Obicno su tako fini prije nego sto okerepe. Tako su bili naklonjeni i \"irackom narodu\" kojem su \"htjeli pomoci\" pred napad na Irak, pa ti sad skontaj.
*vehabosu
@veh...............od.je.bi behabosu....
fantasticno, i mene je iznenadilo kako su islam predstavili pozitivno,izgleda da se i holviud mjenja
ODLICAN FILM.. u njemu se MUSLIAMNI spominju u odlicnoms vjetlu a ISLAMSKA RELIGIJA predstavlja kao RELIGIJA BUDUCNOSTI ... mogu reci da je ovo pravi ISLAMSKI FILM .. OBAVEZNOI POGLEDATI.. najzad je i HOLIVUD sponzmaO snagu islama I ne predstavlja MUSLIMANE kao nazadne zaostale siromasne TERORISTE nego kao ljdue u prvom redu napretka i tehnologije
Ukucaj Inception 2010 Torent downolad imas filmove radi sigurno
22.jula se prikazuje u cinema cityu
nema linkova. najprije ce se moc pogledat na SFF-u zadnji dan.
ima li se gdje skinuti ovaj film? dajte linkove.
Genijalan film!!
ma nekako mi ovaj leo ima suvise okruglu glavu.su