Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel morala ova "orijentalna" muzika? j da vas j
Prilika je velika i ocekivanja su velika.Drzimo palceve gore i nadamo se najboljem ishodu.Brao
Sta si ti ljudino pet godin snimo mogo si barem snimit raju koja je modno osvjestenija
Ne daju se filmadžije.
FEKALISTAN FUJ KASABA
@VLAHOMLAT Beograd je u drugoj drzavi, agresorskoj i njih mrzim ko i cetalje... Ali vise i od cetalja i ujkana mrzim vas pogane parazite fekalistance, sto mislite da je BiH od Bascarscije do Ilidze... I ko god isto misli ko i ja, nazivate ga cetaljem,ali ne mrze vas samo cetnici... Mrze vas i Tuzlaci, Zenicani, Biscani , Hercegovci, zato sto ste pogana stoka, izmedju ostalog i radi onog razloga gore sto sam naveo NIJE BIH OD HADZICA DO VOGOSCE SMRADOVI PARAZITSKI, IMA BOSNE JOS
Ima, znaci, gosp. Miralem ZuPcevic, jedan od velikana BiH filma, pozorista i teatra. I ima, evo, gosp. Miralem ZuBcevivc, montazer....Da ne bude zabune. Jer, jesmo, rekoh, 'unaprijedili' legendu i prof. Zupcevica u montazera (respekt pozivu montazera, naravno!).
coek se preziva mustafić il sam ja puko