Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitam mu, al cini mi se da Tomo samo sto iz pastete ne izadje. Previse je.
Mislis iz povracane pastete:)
svaka njemu cast ali i ovaj Everest je komercijala postao
Respekt. Koliko nas beskorisni političari ubiše sa svojim izjavama o svakodnevici ovaj čovjek je i malo na televiziji. Ovakvih vijesti treba više.
Ne brini cviki, udat cemo te ove godine abd, kad se toliko trudis udavaco
Extra lik!
Kako divnu energiju covjek ima. Da je vise ovakvih ljudi.
Dokle?
Uspjeh je za svaku pohvalu. Sve ostalo je smece ili komercijala! Ukljucujuci i Tomu samog…
Gledao sam, ukratko: covjek se s dusom rastao. Izgledao je kao starac i da ga nije helikopter spustio, Bog zna bili citav sisao.
Spominje li iko da mu je telecom dao na ruke 60k ili 80k slagacu?
Ja i? Znas li cijenu ove ekspedicije?
Ubi čovjek u pojam kad da je bio na mjesecu. Danas se svaki dan na Everest popne po 10-20 alpinista. To je bio uspjeh prije 20+ godina.
Kreni jarane kad si tako mudar i rasvijetljen kako vidimo i ekonomski i svakako. Kreni i ne staje dok se ne počneš na taj vrhoć na koji se svaki dan u 365 dana popne desetak ljudi. Ma kao Trebević tu su negdje ... Demagog jedan koji ne podnosi uspjeh drugih...
Bravo....
vječni ublehaš dno dna je bilo kad su objavili da mu je kladionica sponzor Ali sta očekivati od tome daj mu samo besplatnih para
Sta on konkretno radi od života, mimo ovog alpinizma.
Respect za Tomislava, lavovsko srce.
Tomo je dao nadu budućim alpinistima i planinarima!
Svaka promocija Bosne - prst gore. Volio bih da Pomozi.ba ili neko odluči da prikuplja lovu za pjesmu Evrovizije, pomogao bi istom energijom kao da je i neko liječenje. Dijaspora će tu lovu prikupiti za dan, samo nek neko pokrene.