Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za snimke ovih djevojaka pogledajte http://www.youtube.com/w atch?v=cWwrRH-6buU
Za tebe koji/a misliš da nije smiješno: kada se negdje prijavljuješ dobro se raspitaš ko organizuje i gdje ideš te ko stoji iza svega jer koji mozak će dopustiti da se zaključa u kuću pod kamerama a da ne provjeri šta je u pitanju??????? TUKE željne slave su PRISTALE na SVE! Kraj priče! Lakomislenost im dohakala!
Hahahahahahaha Fakat presmiješno! Tukice....sve za slavu! :))
prvo - nadji si neku zanimaciju. drugo - mora li ih svih 9 biti na slici? mozda ih je 9. fotkala? trece - kako su ih slikali gole? jesi ikad cuo da kad neko dva mjeseca boravi u zatvorenom (a bogami i otvorenom) prostoru nekad mora otici u WC, presvuci se, okupati se... ako je vec sve isplanirano, lako im je bilo postaviti kamere i aparate u prostorije gdje su se jadne cure presvlacile i kupale. cetvrto - u kakvom mi to svijetu zhivimo kad je ovo nekome smijesno?!?!?! pa ovo je cisto drzanje u zatocenistvu! kako se neko tome moze smijati? ti koji se smiju kao da nemaju ni majku, ni sestru, ni rodicu, ni prijateljicu! fuj!
pogledaj sta je bilo ako budes lajo po netu ovo ce se i tebi desiti : http://www.youtube.com/watch?v=cWwrRH-6buU
pa naravno..oni su navigli da k.araju srbkinje..nije lahko odviknuti se nevike koju si imao 500 godina..haha
@dalton Uživaj uz jednu muzičku želju za tebe http://www.youtube.com/watch?v=9GzhQUyCijA#
da su kojim slucajem bili srbi definitivno bi ih silovali itd
\"Nismo ganjali novac, ali smo mislili da će nam kći dobiti šansu da postane poznata ako se pojavi u showu\", rekla je majka jedne od zatočenica za HaberTurk. \"Ali sve su nas prevarili.\" HAHAHAHAHAHAHA Cuj mame :))))) Hoce da joj cerka postane poznata :))))) E pa eto postala je :)))) Kao jedna od 10 glupaca :))))) HAHAHAHAHA
daliton pazi kako pricas, ipak smo mi Bosnjaci najmanje poturice na Balkanu, a za cure hahahahhahhahahahhahahahahahahahhahahahhahah
jooj vlasi..kakav je termin \"poturice\" hahaha pa mislite da to nekome smeta..bas ste zalosni..ps kada bi turci sada kod nas bili ponvo 500 godina i k.arali srbe to bi bilo onda do 2509 godine..ETO SAD VIDIS KOLIKO SU VAS TURCI HMHM I KOLIKO KRVI TURSKE IMATE VLASI!!!
Koje glupače ahhahahahahahahahahahahha
a jel pice mislile ste djabe kite dopbit e3e nece moci ove noci
hahahahhahahaha....
sta reci osim turci-poturice ista gamad