Film/TV
0

Dejana Talk Show: Upoznajte ljude koji imaju neobične životinje za kućne ljubimce

Dejana Rosušljaš zaštitno lice 0BN televizije i ovaj vikend kao i do sada obrađuje različite teme.

Ove subote Dejana je ugostila ljude koji za kućne ljubimce imaju neobične životinje dok je nedjelja rezervirana za priču o holivudskim zvijezdama, tačnije ko je bliži slavnom, frizer, kuhar ili pak vozač.

Kućni ljubimci često nas uče o bezuslovnoj ljubavi, povjerenju, obavezi, doprinose kvaliteti našeg života i čine nas sretnijima. Naveliko su rasprostranjeni psi i mačke, kao idealni ljubimci, ali životinjski svijet se sastoji od mnoštva drugih životinja željnih pažnje. Naši gosti su vlasnici neobičnih i egzotičnih kućnih ljubimaca.

Holivudske zvijezde oduvijek privlače svojim sjajem i bogatstvom. Gdje god se pojave, cijele se horde osoblja uzvrpolje kako bi im ugodile i ispunile sve želje, čak i one koje nemaju previše veze sa zdravim razumom. Neke holivudske zvijezde svojim neobičnim prohtjevima uvijek iznova potvrđuju predrasude o svojoj razmaženosti i sitničavosti, dok druge nas iznenade svojom jednostavnošću.

Gosti ove emisije otkrit će detalje o najslavnijima i najbogatijima, detalje koje do sada nismo znali... Budite uz OBN televiziju i ovaj vikend u 17:30 sati.

OBN