Film/TV
0

Dani komedije u Multiplexu Ekran Zenica uz "50 nijansi crne" i "Luda vožnja 2"

Piše: E. M.
Multiplex Ekran Zenica (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Multiplex Ekran Zenica (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Family centar Ekran za sve svoje posjetitelje pripremio je raznovrsnu ponudu filmova, a najviše će uživati oni koji vole komedije jer ih očekuje "50 nijansi crne" i "Luda vožnja".

Kevin Hart i Ice Cube se vraćaju u nastavku hit akcione komedije „Luda vožnja 2“, koja je iznjedrila najpopularniji komični duo te godine kad se pojavila. Hartu i Cubeu se u nastavku pridružuju reditelj Tim Story, kao i producenti Matt Alvarez, Larry Brezner i William Packer koji produciraju film uz Cubea.

U „Ludoj vožnji“, brbljivi radnik obezbjeđenja Ben Barber (Hart), tek primljen na akademiju, pridružio se Džejmsu Pejtonu (Cube) – nervoznom detektivu policije Atlante, u patroli ulicama ovog grada. U pokušaju da dokaže da je on više od zavisnika o video-igricama, Ben je pokušao da dokaže svom budućem šuri da zaslužuje da oženi Džejmsovu sestru, Anđelu. U jednoj običnoj patroli, Ben je uspio da se upetlja u najnoviji detektivski slučaj i da doživi najluđa 24 sata u svom životu.

Ne samo da ih je ova luda noć odvela do najozloglašenijeg kriminalca u Atlanti, već je Ben imao ključnu ulogu u njegovom hapšenju... i otežao Džejmsu odluku da mu ne da blagoslov da oženi Anđelu.

Film koji će vas dovesti do suza: 50 nijansi crne

Ako ste se primili na Kristijana Greja, čekajte tek da vidite Kristijana Bleka! Od Marlona Vejansa i komičarskog tima koji stoji iza franšiza “Ukleta kuća”, “Mrak film” i “Bijele ribe”, stiže parodija kakvu do sad niste vidjeli. Spremite se za erotsku komediju “50 nijansi crne” koja će vas odvesti kroz lavirint žestokih i prijevremenih susreta u igraonici gospodina Blacka.

Termini projekcija su svaki dan od: 17:00, 19:00, 20:30 i 21:30 sati

Creed: Legenda je rođena (Creed)

Povratak legendarnog Rocky Balboe u ulozi trenera sina,slavnog svjetskog šampiona u teškoj kategoriji Appolo Creeda. Adonis Johnson nikada nije upoznao svojega slavnog oca Apolla Creeda , svjetskog šampiona u teškoj kategoriji, koji je umro prije njegova rođenja.Ipak,nema sumnje da je boks u njegovoj krvi,stoga se Adonis uputi u Philadelphiu gdje je Apollo Creed održao svoj legendarni meč protiv Rockya Balboe.Stigavši,potraži upravo Rockyja i zatraži da ga trenira.

Termini projekcija svaki dan od: 20:00 sati

U Multiplexu Ekran Zenica pripremili su i zabavu za najmlađe uz Piksije: Male vilenjake.

Džoj Bek je izgubio ljubav svog života zbog “Kletve Piksija” koja je bačena na njega nakon što je nenamjerno uništio selo ovih malih vilenjaka i povrijedio princa Vilijama. Sada je primoran da pronađe način da vrati djevojku i iskupi se za štetu koju im je nanijeo. Prikazujući nevaljalost i razdraganost malih vilenjaka Piksija, ova originalna fantazija namjenjena cijeloj porodici je duhovita, ali opet emotivna sa krajem koji će svakog roditelja oduševiti.

Termini projekcija svaki dan od: 15:00 sati Subotom i nedjeljom od: 11:00,13:00 i 15.00 sati