Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pojedi govno i ti i svi vasi americki \"dusebreznici\",a vi ste nam i donijeli svu nesrecu ovog svijeta isto kao sto je nosite i po ostalim dijelovima svijeta,samo vi zivite u \"miru i blagostanju\" u demokratiji gdje po ulicama udarate mlade ljude koji zele bolje za sebe..zato mi sutimo i trpimo jer bolje ne mozemo ni dobiti otkad ste nam vi kapu skrojili iznda drzave. FAK JU.
Jest mi omrzlo ovo sjecanje na rat i te dogadjaje iz proslosti...non stop nas progone
iduću Angelinin film je vjerovali ili ne pornić,. u njemu ja Adnan od Cazina karram 25 srpkinja svih profila i godišta sa svojom golemom obrezanom karom! uffff srpkinje operite se molim vas ja sam navikao na čisto :)
zipa da tebe i tvoje ne protaru oni koji su ti kivni, jos uvjek uzivate maximalnu mogucu toleranciju ikad vidjenu
99,9% Muslimana ili Bosnjaka nikada nije zanimala nikakva islamska drzava, dobro je ba vise s tom glupom demagoskom propagandom!
Stari sionist. Odj\'e\'bi konju jedan, ko tebe sta pita!
Ovaj film ce prikazati s. r. b. e onakve kakvi zaista jesu, k. r. v. o. l. o. c. n. e z. v. i. j. e. r. i !
Eno islamska republika stvorena u Kosovu, srcu Srbije, a sa ovdje pravim vazan. Ma ja sam bu.dala teske kategorije
@Pejton r t a r i d i r a n i b a l i j e t i n o neko vas je napadao u Jugoslaviji m a m u l i ti b a l i j s k u naravno da nije, ali vi hocete Islamsku republiku e zbog toga smo vas trali pokusajte ponovo stvoriti islamsku republiku i tracemo vas opet prosto ko pasulj...
cohen je zidov i sta god da kaze, protiv je svih koji nisu zionisti.
Vratnik lijeci se, Nakon sto je napadnut narod istocne Bosne tek onda su ostalim gradovima ljudi uvidjeli da je agresija, onda su se poceli kako tako organizirati. Mislim da bi ti najvise volio da se nisu ni branili..... jeli tako vratnik pa da si i njih \"pomeo\".... i kakve veze ima osnivanje bilo cega sa agresijom i namjerama agresora.
\"NAMETNUTE AGRESIJE KOJA SE NEUMITNO PRIBLIŽAVALA\" I \"ODBRANA OD NEUMITNO NADOLAZEĆE AGRESIJE\" znači daste vi očekivali agresiju još prije početka rata u Hrvatskoj???I naoružali se???I na kraju vam gedžovani krivi kad su vas pomeli ko prašinu?!?
...Organizovanjem organizacije Bosne -\"Zelene beretke\" i drugih organizacija te razvojem samoorganizirajućih borbenih grupa širom Republike BiH, uspostaviće se mreža organizovanih grupa-jedinica za pružanje zaštite i odbrane bošnjačkog naroda od neumitno nadolazeće agresije SKINUTO SA SAJTA ZELENE BERETKE.COM
Ideju o formiranju organizacija za fizičku zaštitu i odbranu muslimanskog naroda, dao je sredinom marta 1991. godine gospodin Alija Izetbegović i ona je u Sarajevu odmah prihvaćena. Na savjetovanju delegata iz Bosne i Hercegovine koje je SDA održala, 10.juna 1991.godine u Domu milicije, u Sarajevu, ova ideja je konkretizovana i realizovana. Tom prilikom je formiran Savjet za nacionalnu odbranu muslimanskog naroda od 7 (sedam) Članova, time je otpočeo organizovan rad na pripremi i organizovnju fizičke zaštite i odbrane od nametnute agresije koja se neumitno približavala. Na sastanku će organizator organizacije \"BOSNAE\" gdin Emin Švrakić saopštiti podatak daje već uspio organizovati i naoružati 465 dobrovoljaca u gradu Sarajevu što je za prisutne bio veliko iznenađenje...
PATRIOTSKA LIGA 10.06.2011.Obilježena 20. godišnjica osnivanja Patriotske lige BiH Patriotska liga Bosne i Hercegovine obilježila je danas prigodnom svečanošću u Sarajevu 20. godišnjicu od osnivanja ove temeljne boračke SKINUTO SA SAJTA PLBIH
Klasika, iluminati brani svoju pajdašaru. Kolko li mu je uletila za \"komentar\". Film je njesra, najobičnije propagandno smeče. Onako nešta se nikad nije desilo a nit se moglo desiti. Laž do laži. Normalnom insanu je i naslov dovoljno odvratan da shvati da je rječ o propagandi. Mirko i Slavko su bili odrasla literatura za ovo.
Niti zelenih beretki niti i PL nije ni bilo kad je istocnu Bosnu Bijeljinu, Zvornik, Brcko,itd. napao agresor, rezervisti iz Srbije i CG kao i JA Nisam iz Sarajeva ali znam da su i za moj grad pisali takve izmisljotine. Kad je moj grad napadnut od ovih gore nabrojanih , njega su na pocetku branili gradjani, TO i policija a i danas iste takve izmisljotine pisu kao i za SA ali od koga je nije cudo.