Uz "Paradu" i film "Koko i duhovi"
0
Cinema City: Premijera 3D spektakla "Underworld: Buđenje"
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj \"Underworld: Budjenje\"! A sto nije \"Podzemlje: Awakening\" ili \"Podzemlje: Budjenje\"? Zasto uopste prevodite kad je u 99% slucajeva neispravno.
ovdje ama bas svako smatra da moze koristiti rijec genocid,... malo pijeteta gospodo, braco i ostali
Ma da Kate 90 minuta filma ke.n.j.a na wc šolji gledao bih ga a kamoli Underworld.
http://www.facebook.com/page s/Filmokritika/330839693615526 Od 22.Januara kritike ocjene filmova i novosti iz hollywooda ;)
ahahhahahahahaaaa smjesan si, cuj vampiri neki, hahaha
Svega bi se odrekao da samo provedem 1 noc sa ovom Kate
Gledo sam prje par dana prva 3 dijela Underworld-a... imam osjecaj da ce ovaj nastavak biti sranje jer u 2 dijelu umre vođa vampira i vukodlaka tako da te vrste ne postoje