Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije se bio ni posvadzao , nego je Charlie tad toliko se upropastio da je bilo bolje da ne snimaju vise, sad fali love na racunu pa de stisni obraz Malo I ponovo se blamiraj pod stare Dane hej moj Charile
KRALJ SE VRATIO ! provala lik vazda smijesan
Reditelj?! Lorre je producent nebo zna koliko uspješnih serija i mozak iza Teorije Velikog Praska. Ali i gluposti kao Mama i Dva i Pol Muškarca.
koliko je serija bila popularna dovoljan je podatak da je dobijao milion dolara po epizodi
Meeeeeen!Neponovljiva serija, a svaki od likova je priča za sebe..Berta, Alanov mali..Većinu epizoda i napamet znam, sa Čarlijem logično, al opet pogledam.
Berta je umrla nazalost tokom pandemije :(
Najjača serija i njegov neponovljivi odnos sa iritantnim Alanom,koji je takodjer sjajan glumac. Serija i vrijedi prvih 8 sezona dok je Sheen u njoj. Šteta što je izbačen,vjerujem zasluženo. Kako god,svako večer 1-2 ep. za dobar san ..
Čarli je nezamjenljiv. Malo muhanat ali najbolji trenutno u onom leglu zla zvanom holivud.