Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki sam fan buffy ubice vampira jedva cekam film, ali bice glupo bez sarah michelle gellar,alyson hannigan.nicholas brendon-a,anthony stewart head-a.samo je jedna ubica vampira SARAH MICHELLE GELLAR.Buffy bez joss whedona ce biti glupo ali ipak jedva cekam novi film(nadam se na nece biti dosadan kao onaj iz 1992.godine)
Jeeeeeeeee, jedva čekam. Buffy rulz!
zar nije Buffy - ubojica vampira ? čuj istjerivačica -.-\'
Otkad se to vampir \"istjeruje\" >_>
inace buffy ce se za potrebe filma transformisati u casnu sestru koja ce prskati lika zavezanog za krevet, a koji ce po istom da se pokusava bacakati i sl :)