Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek koji brine svoju brigu! Malo ih je na nasem prostoru.
Đuro legendo nikome se ne nasmijem kao tebiživio nam 100 godina
www.bestpayingptcsites4.blogspot.com
Đuro je osoba koja prezentira i emituje neke od najboljih pogleda na balkansku devijciju uma. Đuro je osoba koja vrši ekspresiju dobrog osjećaja prosječnog balkanskog čovjeka. Đuro je osoba koja svojim sarkazmom ekspresno pokazuje da balkanski čovjek shvata i doživljava negativni trend bolje nego većina europsko-evropskih stanovnika...
Kako god okrenes nekima nevalja sta god pricao,uradio i neuradio.To je cijena populariteta.Popularni su i pozitivci i negativci.To je dobro jer kad dodje do toga da nemas o nekom nikakvo misljenje tu mu je i kraj.Ko pamti Đuru od prije rata zna ko je i sta je bio i ostao.Mnogi svih nacija su se ispalili i misle sto su poslali koji ojro da ce izbrisati nasu izmorenu dusu ratom i plackaskom politikom.Đuro bar donese humor koji mi sad drugacije shvatamo
al' je djudji izvoza ko budalu hahah
novinarka je dijete, jako mlada i neiskusna a on bahat, arogantan, nepristojan. ispravlja je bez velikog razloga samo da bi pokazao kako je pametan i ostrouman.kompleksi su cudo. slava i novac udarili u glavu. vec odavno klizi u one vode koje prezire. vode seljakluka.postao je ono sto je prezirao cijeli zivot( papak ) i usao je u svijet onoga protiv se cega se borio cijeli zivot ( papanluk )
On je lud, on je jak. On je Željin manijak.
plačeni i naručeni texstovi u svrhu samopromocije,tip se ofuco totalno,nekad idol danas koristi našu državu samo za svoju lićnu promociju ao bosnii priča samo ovdje kod nas a vani šuti kao što je šutio i za vrijeme rata,tifa bio ovdje i puna mu usta bih i sad nevalja.
"...Šta ćeš ti.. Čaj,... Čaj? Nije ti ovo bolnica jaranice, naruči nešto drugo ili idi pa se liječi... " 😂 😂 😂 😂 😂 Đuro legenda
ja samo neznam ko je poslao ovu neiformisanu gusku da postavlja pitanja,vidilo se na njemu da jedva ceka da zavrsi,skroz amaterski uradjen interviju sa jednom od najvecih balkanskih zvijezdi.
Đuro, isključi push notifikacije, nije komplicirano.
svi vi oženjeni slovenkama ste čvakasti...
jojjasranjauruandi
"Koji se proučava..u svijetu i šireee"..😁😁😁😁👍👍👍👍 bona trebas se nasmijati,zajebava se..sve ti je rekao tom recenicom..covjek neopterecen skroz,vidio svijeta,uspjesan..skroman..pravi Sarajlija. nema veze hajde,ne kontaju nas inace..Đuro bravo,mala moras se opustiti malo,pivka,seks,pa na posao..previse ste mi ozbiljni omladino danas,vise vodite ljubav,bicete sretniji..
Cjena ulaznice 20 km,previše ipak.
Djuro tezgari bezveze
ovi na klixu ni ne znaju koja je godina, a kamoli nesto drugo. Cuj to, prosla godina 2015? Poruka Djuri - ne prdi, zivota ti.
Đuro uzvraća: kendžo andžo boni keribo fu džu boni fju